Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Schrijfkleur
Grip
Ga naar de producten ()
Reset filters

Laserpen met logo

Een laserpen, presenter of laser pointer is zowel een handige gadget als een leuk hebbedingetje. Wat is een laserpointer of laserpen precies? Een laserpen is een klein apparaatje dat je in je hand kunt houden en dat meestal werkt op batterijen. Uit de laserpen komt een smalle bundel licht, die ervoor zorgt dat je een lichtpunt ziet als je op een effen ondergrond schijnt. Met een laser pen kun je erg ver schijnen, maar het is natuurlijk de bedoeling dat je hem gebruikt als aanwijsmiddel. Een laserpen is een erg handig middeltje om te gebruiken tijdens presentaties. Bij Allgifts kunt u een laserpen bedrukken met uw logo, zodat zakenrelaties die bij u een presentatie houden gebruik kunnen maken van uw laserpen met logo. Natuurlijk is een bedrukte laserpen natuurlijk ook een erg leuk relatiegeschenk. Ook een laserpen kopen? Lees dan verder voor de mogelijkheden of ga door met bestellen van jouw laser pointer met logo!   

Bedrukte laserpennen van Allgifts

Een presenter of laserpen is een erg leuk en handig relatiegeschenk. Doordat je bij Allgifts als een laserpen kunt kopen tegen een erg scherpe prijs, is hij ook erg geschikt als giveaway of promotiemiddel. Laat bijvoorbeeld een laserpen bedrukken met uw logo en deel hem uit op evenement en beurzen. Het is natuurlijk veel leuker om een laser pen te krijgen dan een gewone pen! 

Bestellen bij Allgifts

Laat een laserpen bedrukken bij Allgifts en verras uw relaties en werknemers met een handig hulpmiddeltje voor bij hun presentaties. Een laserpen bedrukken gaat eenvoudig in zijn werk. Kies een laser pointer of presenter naar uw wens en geef aan hoeveel u er wenst te bestellen. Vervolgens kunt u de bedrukking en de levertijd selecteren. Op de bestelpagina hoeft u alleen nog aan te geven uit hoeveel kleuren uw logo bestaat. Vervolgens kunt u uw logo uploaden of per mail aan ons sturen. Alvorens wij de laserpen bedrukken met uw logo, ontvangt u van ons een digitale proefdruk met het voorlopige eindresultaat. Pas als u goedkeuring geeft, gaan wij de laserpennen bedrukken. Vervolgens ontvangt u de laser pointers razendsnel in huis! Bestel dus vandaag nog uw presenters bij Allgifts en verras uw zakenrelaties met dit handige gadget.

9
2110 Beoordelingen
9 Op basis van 2110 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999