Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bureauklokken met logo als relatiegeschenk

Hebt u collega's die altijd te laat zijn voor afspraken of vergaderingen? Of wilt u uw klanten gewoon een leuk relatiegeschenk kunnen geven? Dan is een bedrukte of ingegraveerde bureauklok een hele originele optie! Allgifts.nl heeft de wereld aan leuke bureauklokken die bedrukt kunnen worden. Een modern klokje met sfeerverlichting, een poppetje met klokje die ook meteen fungeert als pennenhouder of toch een luxe klok met kalender? It's all yours!

Bedrukte bureauklokken

Wilt u weten wat de opties zijn wanneer u een bureauklok bedrukken laat? Wij hebben het hieronder voor u op een rij gezet. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze afdeling verkoop via 038 - 760 1900 of verkoop@allgifts.nl, zij kunnen u meer vertellen over alle opties. De meeste bureauklokken kunnen in ieder geval worden bedrukt met behulp van de zogenaamde tampondruk. Dit houdt in dat uw ontwerp, bijvoorbeeld een logo of een boodschap, op een metalen plaatje wordt gezet. Daarna wordt het ontwerp op een soort stempel overgebracht, waarmee de bureauklok bedrukt kan worden. Ook kunt u gaan voor de iets luxere variant: het laseren. Daarbij wordt uw logo in het artikel gebrand. Uiteraard hangt het van de ondergrond van het product af in welke kleur uw logo wordt weergegeven. Er zijn ook verschillende bureauklokken die bedrukt kunnen worden door middel van doming. Uw logo wordt daarbij op een sticker geprint, waarna er epoxyhars over het logo wordt gegoten. Deze laag geeft een prachtig 3D-effect.

Ook zonder bedrukking

Heeft u een leuke bureauklok gezien en wilt u deze bestellen zonder bedrukking? Dat kan natuurlijk ook! Ook bij een groter aantal is dit mogelijk. U kunt bij ieder product tevens een offerte downloaden. Als u dan nog even over de aankoop na wilt denken, heeft u in ieder geval alle gegevens nog voor het moment dat u tot aankoop over wilt gaan.

9
2069 Beoordelingen
9 Op basis van 2069 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999