Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Kerst Herfst deals Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Model
Ga naar de producten ()

Sweaters en vesten

Bij Allgifts.nl kunt u ook terecht voor bedrukte sweaters en vesten. Deze warme relatiegeschenken zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Er zijn sweaters en vesten met capuchon, sweater en vesten met ritsluiting en sweaters en vesten van fleecemateriaal. Al deze soorten sweaters en vesten zijn ook verkrijgbaar in kindermaten. Laat sweaters en vesten bedrukken met uw logo, of slogan! Bedrukte sweaters en vesten zijn ideale relatiegeschenken om de identiteit van uw bedrijf mee uit te dragen.

Bedrukte sweaters en vesten

Sweaters en vesten zijn ook nuttige relatiegeschenken om weg te geven. Sweaters en vesten zijn altijd fijn om te krijgen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, kunt u de sweaters en vesten voorzien van een bedrukking. Een mooi relatiegeschenk en u maakt tegelijkertijd reclame voor uw bedrijf met dit comfortabele promotiemateriaal! En denk ook eens aan het uitdelen van bedrukte sweaters en vesten aan uw personeel! Zij kunnen door het dragen van deze sweaters en vesten, bedrukt met uw logo, een wandelende reclamezuil voor uw bedrijf zijn. Sweaters en vesten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt de kleuren kiezen die bij uw bedrijf horen, zodat u door middel van deze sweaters en vesten uw bedrijf nog duidelijker onder de aandacht kan brengen.

Sweaters en vesten borduren

Niet alleen kunnen sweaters en vesten bedrukt worden, maar ook kan u er voor kiezen om uw logo heel subtiel op de sweaters en vesten te laten borduren. Op onze website kunt u alle informatie vinden over bedrukkingsmogelijkheden voor sweaters en vesten en borduurmogelijkheden voor sweaters en vesten.

Uiteraard kunnen wij u hier in van advies voorzien. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de mooiste manier van bedrukken en de borduren op fleecevesten en sweaters. Hooded sweaters oftewel truien met capuchon, college sweaters, dames en heren vesten, kindersweaters, alles is mogelijk bij Allgifts.nl! Kijk snel in ons assortiment.

8.9
1895 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999