I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring

Bad accessoires met logo

Uit onderzoek is gebleken dat persoonlijke hygiëne hoog op het prioriteiten lijstje staat bij veel Nederlanders. Daarom zijn bad accessoires een zeer geschikt geschenk voor personen van jong tot oud. Vooral vrouwen maken gebruik van het bad. Hier kunt u dus leuk op inspelen door verschillende bad accessoires te bedrukken voor bijvoorbeeld uw vrouwelijke relaties.

Bedrukte badaccessoires? 

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met bad accessoires bedrukken. Wij adviseren het product te voorzien van een bedrukking. Uw relatie zal uw bedrijf veel langer onthouden wanneer het product voorzien is van een bedrukking. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Tevens zijn alle bad accessoires ook onbedrukt te bestellen.

Bad accessoires voor relaties

Wilt u bad accessoires inzetten voor uw vrouwelijke relaties? Dat kan! Dat maakt het erg gemakkelijk om het geschenk uit te delen. U kunt de accessoires bijvoorbeeld in de stad uitdelen, maar ook op kantoor. Bedrukte bad accessoires zullen zeker gewaardeerd worden door uw vrouwelijke relaties.

Bestel vandaag uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018