+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Thermosbekers

(113)

Een thermosbeker is door de functionaliteit het perfecte relatiegeschenk. Een thermosbeker is handig om drinken in warm te houden en mee te nemen onderweg. Kiest u voor een standaard thermosbeker met een mooie opdruk?

Thermosbekers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte thermosbekers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals thermosbekers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk thermosbekers met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 124 klanten

Mosa mok bedrukken

v.a. € 5,37

Thermosbeker

Het was vroeger ondenkbaar dat we warme dranken ergens mee naartoe konden nemen, en dat ze ook daadwerkelijk warm bleven. Tegenwoordig is het allemaal mogelijk. Een thermosbeker is dé uitkomst. Vooral in de winter. Want hoe fijn is het om ’s ochtends vroeg te vertrekken en op de plek van bestemming, óf onderweg nog een warme kop koffie of thee te drinken? Wij vinden het ideaal! Laat daarom voor uw relaties een thermosbeker bedrukken.

Thermosbeker bedrukken

U kunt de thermosbeker bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is uw logo of bedrijfsnaam te uploaden op onze site, en wij regelen de rest! Een bedrukking is zeer effectief omdat uw relatie langer herinnerd wordt aan uw bedrijf. Tevens wordt de bedrukking volledig naar uw wensen uitgevoerd. U kunt alle thermosbekers uit ons assortiment zowel bedrukt als onbedrukt bestellen.

Bedrukte thermosbeker

Een bedrukte thermosbeker zorgt niet alleen voor een langere herinnering bij uw relatie. Ook omstanders van uw relatie zullen de bedrukte thermosbeker zien. Daarmee worden ook zij herinnerd aan uw bedrijf. Wanneer zij uw bedrijf nog niet kennen, maken zij kennis met uw bedrijf. Dit kan weer leiden tot meer klanten. Tevens wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf groter.

Bestel uw geschenk

Bestel uw geschenk snel en gemakkelijk zelf op onze website. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster