Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kammen en borstels met logo

Borstels en kammen zijn mooie producten om aan uw klanten cadeau te geven. Een ideaal geschenk voor de kappersbranche! Maar ook als u actief bent in een andere tak van de beauty en wellness branche. De meeste dames gebruiken dagelijks een borstel of kam en ook mannen letten meer en meer op hun uiterlijk, dus het ligt voor de hand om borstel en kammen te bedrukken.

Bedrukte borstels en kammen

Borstels en kammen bedrukken met uw logo kan makkelijk en voordelig. Allgifts.nl kan diverse borstels en kammen bedrukken tegen voordelige prijzen. Er staan diverse borstels en kammen op Allgifts.nl. U kunt een opvouwbare borstel bedrukken, of een opvouwbare kam bedrukken. En wat dacht u van een bedrukte opvouwbare borstel met spiegel? Maar u kunt natuurlijk ook voor onbedrukte borstels en kammen kiezen. De borstels en kammen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver, zwart en transparant. Een ideale basis om uw logo op te laten drukken!

Haarfijne relatiegeschenken!

Borstels en kammen zijn een leuk promotieartikel om weg te geven. Een treffend relatiegeschenk voor al uw klanten en relaties. Per slot van rekening gebruikt iedereen wel borstels en kammen. Een opvouwbare borstel is makkelijk mee te nemen en altijd handig om in je tas te hebben. Wanneer u deze voorziet van uw logo door middel van een strakke bedrukking, heeft u uw klant een mooi en passend promotieartikel gegeven. Uw relatie ziet zo met enige regelmaat uw logo en zal hier positieve herinneringen aan hebben.

Doe 't zelf!

Op de productpagina kunt u direct de all-in prijzen berekenen en weet u meteen wat de borstels en kammen inclusief opdruk gaan kosten. Ook de levertijden zijn transparant. Wij kunnen borstels en kammen bedrukken en snel leveren tegen meerprijs en bij langere levertijden krijgt u zelfs korting van ons. Wij helpen u graag verder met het bestellen van uw borstels en kammen dit jaar!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999