I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Aantal
Vanafprijs
0.3
1.5
-
Kleur
Toon alles
Materiaal
Merk
Bedrukking
Toon alles
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

6 producten Sorteren op:
4.2 door 23 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Borstels en kammen bedrukken

Borstels en kammen zijn mooie producten om aan uw klanten cadeau te geven. Een ideaal geschenk voor de kappersbranche! Maar ook als u actief bent in een andere tak van de beauty en wellness branche. De meeste dames gebruiken dagelijks een borstel of kam en ook mannen letten meer en meer op hun uiterlijk, dus het ligt voor de hand om borstel en kammen te bedrukken.

Borstels en kammen met logo

Borstels en kammen bedrukken met uw logo kan makkelijk en voordelig. Allgifts.nl kan diverse borstels en kammen bedrukken tegen voordelige prijzen. Er staan diverse borstels en kammen op Allgifts.nl. U kunt een opvouwbare borstel bedrukken, of een opvouwbare kam bedrukken. En wat dacht u van een bedrukte opvouwbare borstel met spiegel? Maar u kunt natuurlijk ook voor onbedrukte borstels en kammen kiezen. De borstels en kammen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver, zwart en transparant. Een ideale basis om uw logo op te laten drukken!

Haaraccessoires als promotieartikel

Borstels en kammen zijn een leuk promotieartikel om weg te geven. Een treffend relatiegeschenk voor al uw klanten en relaties. Per slot van rekening gebruikt iedereen wel borstels en kammen. Een opvouwbare borstel is makkelijk mee te nemen en altijd handig om in je tas te hebben. Wanneer u deze voorziet van uw logo door middel van een strakke bedrukking, heeft u uw klant een mooi en passend promotieartikel gegeven. Uw relatie ziet zo met enige regelmaat uw logo en zal hier positieve herinneringen aan hebben.

Doe 't zelf!

Op de productpagina kunt u direct de all-in prijzen berekenen en weet u meteen wat de borstels en kammen inclusief opdruk gaan kosten. Ook de levertijden zijn transparant. Wij kunnen borstels en kammen bedrukken en snel leveren tegen meerprijs en bij langere levertijden krijgt u zelfs korting van ons. Wij helpen u graag verder met het bestellen van uw borstels en kammen dit jaar!

Meer informatie

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2018 Allgifts.nl

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award