Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Kurkentrekkers

Kurkentrekkers zijn er in vele prijsklasses, soorten en maten en geweldig als relatiegeschenk in te zetten. Kurkentrekkers bedrukt met uw eigen logo zal de klant tijdens het gebruik ervan ervaren als verrassend en aangenaam. Hierdoor laat het geschenk een positieve indruk achter.

Kurkentrekkers met logo

Kurkentrekkers worden thuis en in organisaties veel gebruikt tijdens de borrel. Hierdoor is het een perfect en vooral nuttig geschenk. Een bedrukte kurkentrekker is een makkelijke giveaway doordat het klein van formaat is en daardoor makkelijk meegegeven wordt. Op Allgifts.nl vindt u een ruim assortiment aan kurkentrekkers van eenvoudig tot erg luxe. Voor iedere doelgroep hebben wij een passende bedrukte kurkentrekker. Allemaal kwalitatief goede en unieke kurkentrekkers die u nu kunt laten bedrukken in 1 kleur tot full colour. De attentiewaarde van een bedrukte kurkentrekker is hoog en verdient zichzelf daardoor snel terug. Uw kurkentrekkers kunnen wij bedrukken met uw logo of slogan. De kurkentrekkers laten wij bedrukken op professionele wijze, zodat u een kwaliteitsproduct ontvangt. Kies een product naar keuze en bepaal uw bedrukking. Uiteraard gaan wij ervoor zorgen dat uw kurkentrekkers naar uw wens bedrukt worden.

 

Kurkentrekkers bestellen

 

Bestellen gaat eenvoudig. Vul het gewenste aantal in en het aantal kleuren bedrukking bij het door u gewenste product. Aan de rechterkant ziet u direct de totaalprijs verschijnen. Er komen geen kosten meer bij en het product wordt bij u afgeleverd. Het bestellen is in drie minuten gebeurd. Uw logo kunt u direct uploaden of later sturen. U krijgt per omgaande een bevestiging van uw bestelling en de levering kan naar gelang uw keuze al binnen een week plaatsvinden. Heeft u eerst nog vragen bel, mail of chat met ons en we helpen u verder.

8.8
1967 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999