I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Gifts

Gifts is een goed voorbeeld van een promotioneel artikel. Over het algemeen worden Gifts weggegeven bij bepaalde evenementen, hierbij kan gedacht worden aan beurzen, openingen of een open huis. Maar het is ook zeer goed mogelijk om een gift weg te geven als bedankje bij een bruiloft of bij een klantbezoek.

Het leuke van een gift weggeven is dat je de bezoekers en / of relaties kan verrassen met een kleinigheidje. Mede hierdoor zal uw bedrijf positief belicht worden en in de belangstelling staan.

Heeft u dus uw bedrijfspand verbouwd en is er tijd voor een feestje, zorg dan dat u een leuke gift klaar heeft staan. Dit zal vast en zeker gewaardeerd worden. Bijkomend voordeel is dat een gift bedrukt met uw logo en / of slogan zorgt voor naamsbekendheid van uw bedrijf.

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018