Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Inhoud ml
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bierglazen bedrukken

Voor elke gelegenheid, voor elk doel, kunnen wij de juiste bierglazen bedrukken. Dat er zoveel verschillende soorten zijn, zul je op deze pagina zien. Overigens kunnen we naast bierglazen ook allerlei andere soorten glazen bedrukken. We kunnen drinkglazen bedrukken voor frisdrank en water, theeglazen en zelfs wijnglazen bedrukken is bij ons zo gepiept. Voor ieder wel wat wils! Kom je er niet uit wat voor glazen jij nodig hebt? Neen een kijkje op onze glazen adviespagina!

Bierglas bedrukken

Opvallen met bierglazen? Heel goed! Met bierglazen bedrukken zul je positieve associaties teweegbrengen bij je klanten, gasten of relaties. Een biertje drinken is altijd gezellig en lekker. Zien mensen daarbij jouw logo, dan zullen ze dit onbewust associëren met gezelligheid en genot. Daar komt bij dat ze elke keer weer je logo zien. Bij elk biertje, bij elke slok. De kracht van herhaling doet dan zijn werk. Dankzij die herhaling blijf je hangen. Voor de horeca zijn bedrukte bierglazen eigenlijk hoe dan ook een must. Bierglazen bedrukken voor de horeca, daar komen we later nog even op. Wist je dat je bedrukte bierglazen ook prima kunt inzetten als relatiegeschenk? Het juiste glas doet wonderen! Alles is mogelijk, voor elk doel en elke gelegenheid. Wil je iets vergelijkbaars als relatiegeschenk, maar dan niet voor alcohol? Misschien is bekers bedrukken een mooie optie voor je! Als bedrijf kun je bedrukte bierglazen inzetten voor de vrijdagmiddagborrel en voor bedrijfsfeesten. “Maar je medewerkers kennen je merk toch?” Jazeker, maar dan hebben we het weer over die positieve associaties. Ook bij medewerkers kun je die beïnvloeden. Jij wilt toch ook dat je medewerkers jouw merk associëren met leuk, gezellig en professioneel? Je medewerkers en ook je relaties die jouw feesten bezoeken, zullen nog positiever tegen je merk aankijken. Daarnaast staan bedrukte bierglazen veel professioneler dan onbedrukte. 

Bierpul bedrukken

Zoals we al zeiden, kun je een bierglas bedrukken voor elk doel, voor elke gelegenheid. Bovendien zijn ze ideaal voor een brede, uiteenlopende doelgroep. Of het nu voor de vrijdagmiddagborrel is, voor de horeca of om weg te geven. Altijd hebben we een passend glas voor je! Een bierglas voor speciaalbier kan bijvoorbeeld heel leuk dienen als relatiegeschenk. Die is handig om te hebben én leuk om te geven. Combineer zo’n bierglas bijvoorbeeld met een speciaalbiertje en geef een compleet pakketje. Daarvoor kunnen we ook bijvoorbeeld flesopeners bedrukken! Het complete plaatje, bedrukt met jouw logo. Maar als je dan voor bedrukte bierglazen gaat, ga je dan voor een glas met een poot? Of is stapelbaar belangrijk voor je? Denk daar goed over na voor het bierglazen bedrukken. De reguliere bierglazen hebben vaak een inhoud van rond de 30 cl. Dat is ongeveer wat doorgaans in de flesjes zit. Handig dus! Iets voor de grotere dorst? Laat een bierpul bedrukken, op z’n Duits! Natuurlijk zijn deze ideaal voor het Oktoberfest. Organiseer je een soortgelijk feest of sponsor je dat? Gebruik die kans om op te vallen en positieve associaties op te roepen. Ga voor deze bedrukte bierglazen en laat bijvoorbeeld ook bierviltjes bedrukken. Dan ben jij hoe dan ook de held van de avond! Behalve bierviltjes kunnen we natuurlijk ook echte onderzetters bedrukken. Dan heb je meer kans dat ze het einde van de avond halen. 

Bierglazen kopen voor elk doel

We hebben dus plenty aan soorten glazen. Voor bier, maar ook voor andere drankjes. Dat is ook voor de horeca handig. Juíst voor de horeca! De juiste bierglazen kopen, samen met bedrukte glazen voor andere drankjes, zorgt voor het complete plaatje. Bedrukt en al zorg je voor de meest professionele uitstraling, positieve associaties én naamsbekendheid! En dat op een voordelige en eenvoudige manier. Als weggever om onthouden te worden kun je ook nog eens bijvoorbeeld aanstekers bedrukken. Helemaal bij uitgaansgelegenheden maak je hier een mooie kans mee. Hoe vaak heb je gefrustreerde rokers die geen vuurtje bij zich hebben? Dat is belangrijk voor ze, zo’n vuurtje bij de hand hebben. Maak ook hun avond weer helemaal goed en slinger daarmee ook nog eens jouw bedrijfsnaam de wereld in! Organiseer je feesten of sponsor je die als bedrijf? Dan maak je met bijvoorbeeld Koningsdag een mooie kans om op te vallen. Dan kun je leuke aanvullende artikelen bedrukken, op een net zo snelle en eenvoudige manier als bierglazen kopen. En ook nog voordelig. Dus waarom niet? Hetzelfde geldt voor WK artikelen. Het Nederlands elftal heeft je support zeker nodig. Pak die kans en maak je naam bekend!

Bedrukte bierglazen bestellen

Een bierglas bedrukken voor elke gelegenheid, of natuurlijk een ander passend product. Het maakt ons niets uit, wij regelen het voor je! Heb je het passende product nog niet gevonden? Doe dan eens inspiratie op op onze inspiratiepagina, óf vraag gewoon advies aan onze ervaren professionals! Je kunt ze bellen, mailen, maar ook met ze chatten. Wat jij maar fijn vindt! Onze mensen zijn ervaren in het vak en weten precies wat jij nodig hebt. Heb je het perfecte product gevonden? Gefeliciteerd! Dan ben je er al bijna. Kies eenvoudig het gewenste aantal en de bedrukking. Vaak kun je bierglazen bedrukken op meerdere posities. Er staat meestal 1 drukpositie die aanbevolen is. We gooien je dus niet in het diepe! Waar je bij veel van onze producten uit meerdere druktechnieken kunt kiezen, is dit er bij bierglazen bedrukken vaak 1. Dat maakt het makkelijker! Vaak is dit de passende glastransfer. Dat kan meestal in meerdere kleuren zodat jij opvalt in de kroeg, op de vrijdagmiddagborrel of op een groot feest. Staat er keramiek transfer aangegeven als druktechniek? Dat klopt! Voor sommige soorten glas is dit een betere techniek. Alles voor het beste resultaat voor jou! Heb je de bedrukking gekozen, dan geef je de gewenste leverdatum aan en upload je je artwork. Heb je dat gedaan, dan ben je klaar om te bestellen! Wil je, voor je bestelt, het glas graag even in het echt bekijken? Dat kan! Vraag dan eenvoudig een sample op. Bestel je daarna alsnog, dan mag je het sample gratis houden!

8.9
2122 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2122 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999