Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Vlaggen bedrukken

Hang de vlag maar uit! Een vlag is toch wel een van de meest opvallende artikelen van al onze fan- en feestartikelen. Een vlaggen bedrukken kan op een groot exemplaar, maar ook op kleinere. U kunt ze inzetten op evenementen en bij verschillende activiteiten. U kunt een vlag helemaal eigen maken, precies hoe u dat wilt! Bekijk eens welk soort vlaggen we allemaal voor u in huis hebben en zie welke het beste bij u past! 

Vlaggen bedrukken

Een bedrukte reclamevlag komt ideaal van pas tijdens een activiteit, feest of beurs of tijdens bijvoorbeeld Koningsdag. Wat muziek is in een discotheek, zijn vlaggen in een gezellige straat! Allgifts heeft een breed assortiment aan vlaggen. Vlaggen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van uw bedrijf of dienst. Onze vlaggen kunnen full-colour bedrukt worden en hebben daarnaast heeft een lange levensduur. Bovendien zorgen vlaggen voor meer exposure van uw bedrijf of organisatie.

Ook bedrukte vlaggenlijnen!

Veel vlaggen kunnen all-over bedrukt worden. Wilt u grote vlaggen bedrukken of liever kleine vlaggen? Bij Allgifts zijn er tal van mogelijkheden! Neem voor advies contact op met onze ervaren verkopers. Vooral scholen, buurtverenigingen en gemeentes bedrukken vlaggen voor hun evenementen. Uw bedrijf zou toch minstens een eigen vlag moeten hebben? Vlaggen bedrukken kan door middel van meerdere kleuren. Zo past uw huisstijl altijd bij dit product. Besef dat vlaggen bedrukken kan zorgen voor een uiteindelijke hogere omzet van uw bedrijf.

De vlag kan uit

Allgifts heeft niet alleen de traditionele vlaggen in het assortiment, maar daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen originele vorm te laten produceren. Zo hebben wij in het verleden al eens vlaggen in de vorm van een taart en kaas geproduceerd. Heeft u hier interesse in? Neemt u dan contact op met onze verkopers. Zij zorgen ervoor dat uw gewenste vorm in productie wordt genomen.

Hoe bestelt u?

U bestelt op onze site heel eenvoudig door het aantal vlaggen in te geven op onze website. Natuurlijk kunt u daarna nog verder winkelen als u wilt. Uw artikel blijft gewoon in uw winkelmand staan. Voor al uw reclamemiddelen bent u bij Allgifts op de juiste plek. Bij grote hoeveelheden kunnen we zorgen dat de custom made vlaggen kunnen worden gerealiseerd.

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999