Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
15 producten

Kelnersmes bedrukken met uw slogan of logo!

U zit in een luxe restaurant en de kelner komt langs met uw bestelde rode wijn. Plotseling tovert hij een heus kelnersmes uit zijn zak tevoorschijn. Met sierlijke bewegingen ontkurkt hij vervolgens handig de wijnfles, waarna hij de wijn geruisloos in uw glas schenkt. "Dat wil ik ook!", denkt u bij uzelf. Bij Allgifts herkennen wij deze situatie maar al te goed. In onze webshop hebben wij daarom een ruim assortiment kelnersmessen, die u ook nog eens kunt weggeven als relatiegeschenk. Zo hoeven uw zakenrelaties ook nooit meer bang te zijn dat ze hun wijntje niet meer kunnen openen! Bovendien kunt u bij Allgifts een kelnersmes bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan, zodat u niet meer onopgemerkt blijft bij het openen van een wijntje of het snijden van een plakje leverworst!

Bedrukte kelnersmessen van Allgifts

Een kelnersmes is een handig en origineel relatiegeschenk, die uw zakenrelaties waarschijnlijk vaak zullen gebruiken. Dit stijlvolle geschenk is niet alleen leuk om weg te geven, het is ook erg handig voor bij de vrijdagmiddagborrel op uw werk! Bij Allgifts kunnen we ook nog eens een kelnersmes bedrukken met uw logo of andere opdruk, zodat u extra in het oog springt. Wist u dat u voor 0,70 cent al een kelnersmes zonder bedrukking bij ons kunt bestellen? Wij hebben ook wat luxere varianten in ons assortiment, zoals een sommeliersmes met houten details. Een stijlvoller relatiegeschenk is er niet!

Bestel in een handomdraai

Een kelnersmes bedrukken bij Allgifts hoeft niet lang te duren. U kiest simpelweg een kelnersmes uit dat u bevalt en upload het logo waarmee u het kelnersmes bedrukken wilt. Wij brengen uw logo aan met behulp van lasergravering. Voordat wij overgaan tot het graveren van de producten, sturen we een digitale proefdruk per e-mail. Zo bent u verzekerd van een eindresultaat dat geheel naar uw wens is. Komt u er niet uit met het bestellen? Neem gerust eens contact op met onze klantenservice. Ook zo enthousiast geworden over onze stijlvolle kelnersmessen? Bestel nu en geniet snel van een wijntje met uw unieke kelnersmes!  

8.7
1962 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999