Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Waarom u voor bedrukte douchegels gaat!

Douchegels bedrukken? Uitstekend idee! Iedereen gebruikt douchegel, dagelijks! Het is een origineel én praktisch geschenk. Wat de douchegel speciaal maakt, is dat uw logo erop staat! Elke keer dat uw relatie onder de douche springt, zal hij of zij herinnerd worden aan uw bedrijf. Met een heerlijk ruikende gel zal uw relatie of klant u sneller verkiezen boven alle anderen! Verover die voorkeurspositie en laat douchegels bedrukken!

Douchegels met logo voor een blijvende herinnering

Hoe gaaf is het om bedrukte douchegels te hebben met úw logo? Uw relaties zullen de bedrukte douchegels in de douche zetten en het hele gezin ziet de tubes met uw logo! Zo wordt u nog net ietsje breder bekend. Ook leuk: combineer de douchegels met andere verzorgingsproducten met uw logo erop, voor een perfect verzorgingspakket met uw logo of bedrijfsnaam erop! Zo weet u helemaal zeker dat uw relatie zich gevleid zal voelen!

Zo gaat douchegels bedrukken in z'n werk

De douchegels bedrukken we meestal op een manier die past bij het bedrukken van een plastic tube. We hebben altijd 1 of een aantal druktechnieken voor u klaargezet die perfect zijn voor dit materiaal en deze vorm. Hulp nodig bij het bepalen van de beste druktechniek of überhaupt met het kiezen van het beste relatiegeschenk met logo? Schroom niet en neem contact op met ons via de contactgegevens bovenaan! Onze gespecialiseerde mensen helpen u met alle plezier verder!

Na uw akkoord, gaan we aan de slag

Voordat we uw douchegels bedrukken, krijgt u altijd een gratis digitale drukproef per mail. Wij vragen hierbij om uw akkoord. Bent u akkoord gegaan? Top! Dan gaan we snel, maar toch heel secuur voor u aan de slag. Uw logo verschijnt hoe dan ook haarscherp op uw producten, dankzij onze logoservice. Deze mensen zetten wanneer nodig uw bestand om in de scherpst mogelijke versie van uw logo of bedrijfsnaam. Deze logoservice is, net als de verzending, helemaal gratis! Bestel en ontdek!

8.9
2124 Beoordelingen
8.9 Op basis van 2124 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999