Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

USB auto opladers bedrukken

Naar het werk reizen, boodschappen doen, op vakantie met de auto... Er zijn tal van redenen te bedenken om de auto te pakken. We zitten over het algemeen dan ook vaak in de auto. Dan is het fijn om een mogelijkheid te hebben om de smartphone of een ander apparaat op te laden. Daar zijn onze USB autoladers perfect voor! Weet je niet wat voor USB aansluiting jij nodig hebt? Bekijk onze adviespagina over USB aansuitingen!

USB autoladers met logo? De route naar succes!

Vraagt u zich af wat u moet doen voor tevreden relaties die veel op de weg te vinden zijn? Kies voor USB autoladers bedrukken en scoor! Tegenwoordig zijn autoladers namelijk niet meer weg te denken uit een auto. Uw klanten en zakenrelaties zijn veel op pad en hebben altijd een telefoon op zak (als het er geen twee zijn). Het is prettig om de telefoon opgeladen te hebben en dit kunt u met een USB autolader realiseren. Lijkt het u ook leuk om uw klantenrelaties te verrassen met een leuke USB autolader met uw eigen logo of tekst erop? Bij ons bent u aan juiste adres. Autoladers bedrukken hebben we al voor veel (grote) namen mogen doen! Toch op zoek naar iets anders? Zeer gewild zijn ook onze parkeerschijven en sleuteltasjes.

Toffe giveaway: bedrukte autoladers uitdelen

Wij hebben diverse USB-autoladers in ons assortiment (verschillende kleuren, formaten en vormen). Als u uw favoriete lader heeft kunnen kiezen, raden wij aan na te denken of u de autoladers bedrukken wilt. Onthoud: uw zakenrelatie zal dit artikel zeker gebruiken en hoe mooi is het dan dat uw logo of tekst aanwezig is in de auto van de ontvanger? Zeker als hij of zij collega’s of eigen relaties meeneemt onderweg. Natuurlijk kunt u het product ook onbedrukt bestellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bedrukte USB autoladers? Wij vertellen u er alles over!

Soorten bedrukte autoladers bij Allgifts

De keuze is reuze... Autoladers zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen. Zo kiest u o.a. uit formaten, kleuren en vormen. En kiest u voor een enkele of dubbele USB-aansluiting? Met of zonder draadloze oortelefoontjes? Of de uitvoering met telefoonhouder? Zorg dat de personen waar u graag mee in contact bent nooit meer met een lege accu zitten en give it away! De USB auto-oplader is via sigarettenplug aan te sluiten door middel van een USB-kabeltje. Net zo eenvoudig als de autoladers bedrukken via onze site!

Een kind kan de was doen!

Op onze productpagina selecteert u uw favoriete autolader (of andere gewilde auto accessoire) en geeft u het aantal en de gewenste kleur aan. Tot slot kiest u (optioneel) een bedrukkingsmethode. U ziet direct welke prijs wij vragen. Wij vinden het belangrijk dat wij transparant communiceren richting u als afnemer. Komt u er onverhoopt niet uit, als u bijvoorbeeld uw logo niet in de gevraagde bestanden kan aanleveren? Maak dan gebruik van onze gratis logoservice.

 

9
2087 Beoordelingen
9 Op basis van 2087 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999