+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Fluitjes

(6)

Fluitjes bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte fluitjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals fluitjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk fluitjes met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 36 klanten

Fluitjes bedrukken met logo

Wanneer u bij een sportevenement of festival bent, wilt u natuurlijk van u laten horen! Met onze geluids- en lawaaimakers maakt u lawaai voor tien. Erg leuk om uw favoriete team aan te moedigen of gewoon eens helemaal uit de bol te gaan. Bij Allgifts vindt u niet alleen traditionele fluitjes, we hebben ook andere leuke geluids- en lawaaimakers in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een grappige handklapper, een sambabal of zeer luide toeter? Onze geluids- en lawaaimakers zijn niet alleen erg leuk om weg te geven, ze zorgen ook voor een stukje teambuilding. Er gaat niets boven samen met collega’s jullie favoriete sportteam aanmoedigen en kijken wie het meeste lawaai maakt!

Bedrukte fluitjes

Bij Allgifts kunt u geluids- en lawaaimakers nog persoonlijker maken met uw logo of tekst. Laat bijvoorbeeld fluitjes bedrukken met uw bedrijfslogo. Bij Allgifts fluitjes bedrukken is een slim idee. Uw logo zal zeker de aandacht trekken van omstanders! Geluids- en lawaaimakers zijn niet alleen leuk om weg te geven aan werknemers en relaties, ze zijn ook erg geschikt om uit te delen tijdens beurzen en evenementen. Niet alleen volwassenen zullen deze lawaaierige artikelen leuk vinden, kinderen weten er ongetwijfeld ook wel raad mee!

Gemakkelijk online bestellen

Geluids- en lawaaimakers kunt u zowel bedrukt als onbedrukt bestellen in onze online webwinkel. Zo kunt u bijvoorbeeld fluitjes bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fluitje met nekkoord of een leuk dierenfluitje voor kinderen? Bij ons kunt u fluitjes bedrukken met uw logo, maar natuurlijk kunt u de fluitjes ook gewoon onbedrukt bestellen. Wij kunnen bedrukte fluitjes snel leveren. Op zijn vroegst leveren wij al fluitjes met logo binnen 5 werkdagen! Mocht u vragen hebben over onze producten of uw bestelling, neem dan gerust eens contact met ons op!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster