Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Materiaal
Ga naar de producten ()

Puzzels bedrukken

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Laat puzzels bedrukken! Puzzels zijn een leuk en gewild geschenk voor het hele gezin. Zowel jong als oud kan genieten van deze gezellige bezigheid. Wie kan het snelst de puzzel in elkaar zetten? Wanneer u ervoor kiest om puzzels te bedrukken zal de herinnering aan uw bedrijf langer blijven bij uw relatie dan wanneer u kiest voor onbedrukte puzzels. Met puzzels van Allgifts.nl valt ieder stukje op zijn plaats.

Bedrukte puzzels

Allgifts.nl heeft werknemers in dienst die al jaren ervaring hebben met bedrukte puzzels. Puzzels zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Een moeilijke puzzel voor de ouderen, en een makkelijke puzzel voor de jongeren. Er is dus voor ieder wat wils! Met bedrukte puzzels maakt Allgifts.nl het mogelijk voor u en uw bedrijf om een geschenk te personaliseren. Wie gaat u gelukkig maken met een bedrukte puzzel?

Puzzels met logo

Puzzels met logo, wie wil dat nu niet! De puzzels van Allgifts.nl zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Puzzels met logo zijn leuk om uit te delen op bijvoorbeeld scholen, maar ook op een beurs zal dit geschenk zeker niet misstaan. De puzzels zijn volledig naar uw wensen te bedrukken. De schuifpuzzel, pyramidpuzzel, puzzle tray, of de lastige cage puzzel. Allgifts.nl heeft ze allemaal. Voor welke puzzel kiest u?

Bestel snel en makkelijk!

Wist u dat u heel gemakkelijk zelf uw bestelling kunt plaatsen? Bestellen verloopt bij Allgifts.nl snel en eenvoudig. Loopt u toch nog ergens tegen aan, of heeft u vragen over een bepaald product? Chat dan met onze medewerkers, zij helpen u graag! Bellen? Dat mag natuurlijk ook! Wij zijn te bereiken op +31(0)38 - 760 1900. Ook kunt u een mail sturen naar verkoop@allgifts.nl.

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999