Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Zweetbandjes bedrukken

Vaak van badstof gemaakte polsbandjes of hoofdbanden, gemaakt om zweet van het lichaam 'op te vangen'. Handige sportartikelen, zodat tijdens het sporten zweetdruppels niet in het gezicht vallen of op de handen terechtkomen! 

Zweetbandjes met logo

Misschien dacht u dat zweetbandjes bedrukken alleen hip was in de jaren ‘80: dan heeft u het mis. In de 21ste eeuw is er nog steeds niks mis met een sportieve zweetband. Maar natuurlijk doen ze het ook altijd goed op een ‘back to the 80’s’ personeelsfeest! Bij Allgifts vindt u sportieve hoofd- en zweetbandjes in verschillende kleuren en formaten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een sportieve polsband of naar een hoofdband, in het wit, zwart of juist in een opvallende kleur? Kijk dan eens in ons assortiment!

Bedrukte zweetbandjes voor uw sportieve relatie

Bij Allgifts kunt u een sportief relatiegeschenk nog persoonlijker maken! Laat uw zweetbandjes bedrukken met logo of andere opdruk. Zo zullen uw werknemers of relaties nog eens aan u denken, als ze aan het squashen of voetballen zijn! De logo’s zullen mooi en opvallend naar voren komen op de grote vlakken van de zweetbanden. Wij bedrukken de logo’s gedetailleerd en professioneel op de relatiegeschenken. U kunt dus met een gerust hart bedrukte zweetbandjes bij ons bestellen.

Zweetbandjes met logo, een sportief geschenk!

Hoe leuk is het om op deze manier een sportief evenement te sponsoren? U levert de bedrukte bandjes en genereert daarmee naamsbekendheid tijdens die hardloopwedstrijd of funrun!

Bestelproces

Zweetbandjes bedrukken bij Allgifts is zo gedaan. U kiest allereerst een zweetband of hoofdzweetband uit, bijvoorbeeld een polsbandje met rits of een witte hoofdband. Vervolgens voert u het aantal stuks in en plaatst de artikelen in de winkelmand. Op het bestelscherm kunt u vervolgens uw logo uploaden en het aantal kleuren van de opdruk geven. Alvorens wij de zweetbandjes bedrukken, krijgt u eerst een digitale proefdruk. Pas na uw akkoord gaan wij over tot het bedrukken van uw relatiegeschenken. Bent u enthousiast geworden over dit sportieve geschenk en wilt uw zweetbandjes bedrukken met logo? Bestel dan snel hoofd- of zweetbandjes bij Allgifts!

9
2069 Beoordelingen
9 Op basis van 2069 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999