Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Van
 
Tot
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Mondkapjes bedrukken

Onze niet-medische mondkapjes zijn, net als al onze relatiegeschenken, eenvoudig en snel te bestellen. Wel is het belangrijk om te weten dat onze mondkapjes alleen voor niet-medisch gebruik zijn. Ze zijn dus niet geschikt voor medische doeleinden, voor bijvoorbeeld in de zorg. En uiteraard zullen de maatregelen vanuit de overheid, zoals afstand houden, alsnog moeten worden nageleefd. Oók bij gebruik van deze niet-medische mondkapjes.

Mondkapjes maken? Niet nodig!

Een mondkapje op maat? Die hoef je niet zelf te maken, hoor! Bij Allgifts hebben we allerlei diverse soorten en sommige zijn zelfs custom-made. Dat betekent dat je de kleur én de opdruk volledig zelf kunt bepalen! Zo kun jij eenvoudig je naam verbinden aan veiligheid en gezondheid. Mondkapjes maken is dus niet nodig, dat doen wij voor je. En wel op professionele, kwalitatieve wijze. Naast de standaard modellen met elastiek achter de oren, hebben we ook versies die je als een sjaal helemaal om je nek en het onderste deel van je gezicht kunt doen. Zo zijn ze ook in de winter als sjaal te gebruiken. Handig! Wel is het belangrijk om te weten dat onze mondkapjes alleen voor niet-medisch gebruik zijn. Ze zijn dus niet geschikt voor medische doeleinden, voor bijvoorbeeld in de zorg. En uiteraard zullen de maatregelen vanuit de overheid, zoals afstand houden, alsnog moeten worden nageleefd. Oók bij gebruik van deze niet-medische mondkapjes. Zoek je overigens toffe relatiegeschenken voor de zorg? Bekijk alle geschenken voor de medische- en gezondheidszorg

Mondkapjes kopen voor bescherming

Voorlopig veranderen de tijden. En mondkapjes kunnen op bepaalde plekken verplicht zijn of worden. En wat dacht je van het buitenland? Daar zijn de regels allemaal weer anders. Om te voorkomen dat jou ergens de toegang geweigerd wordt, maar natuurlijk ook om jezelf en anderen te beschermen, is het altijd handig om een mondkapje bij de hand te hebben. Ben je nou wel op zoek naar mondkapjes die geschikt zijn voor medische mondkapjes? Dan zijn een FFP2-masker of chirurgisch mondneusmasker IIR aan te raden. Kijk op www.rijksoverheid.nl wanneer welk mondmasker gebruikt dient te worden. Let je erop dat ze voldoen aan de Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden? (Waarom wij deze mondkapjes niet aanbieden? Omdat we niet 100% kunnen garanderen dat mondkapjes die wél geschikt zijn voor medische doeleinden, daadwerkelijk veilig zijn voor gebruik in een medische omgeving.) En omdat we dat niet kunnen garanderen, omdat medische mondkapjes niet onze specialiteit zijn, verkopen wij ze niet! 
Maar, ook deze niet-medische maskers zijn ideaal om een boodschap op mee te geven (en natuurlijk om op een professionele manier je personeel of relaties te beschermen). Bijvoorbeeld wanneer ze werken in een winkel of in een kap- of schoonheidssalon. En wat dacht je van het openbaar vervoer? Handig om hiervoor zelf een mondkapje te hebben!

Meer gezondheidsproducten?

Je zou mondkapjes kunnen weggeven met daarbij nog iets passends. Maakt het geven net iets leuker. Om te laten zien dat je écht om de gezondheid van anderen geeft. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je überhaupt voor iets anders dan mondkapjes gaat. Nét wat bij jouw doelgroep past. We kunnen bijvoorbeeld ook pillendoosjes bedrukken of bijvoorbeeld doosjes met pleisters bedrukken. Dit zijn altijd geschikte, passende weggevers voor de medische sector. Maar wil je met een relatiegeschenk een bepaalde boodschap afgeven, dan kan dat ook gewoon met pennen bedrukken. Gewone, of speciale antibacteriële pennen!

Beschermende mondkapjes bestellen

Onze niet-medische mondkapjes zijn, net als al onze relatiegeschenken, eenvoudig en snel te bestellen. Hoe het werkt? Kijk eerst welk soort mondkapjes het beste bij jou past. Laat je eventueel adviseren door onze professionals, zodat jij straks precies in huis hebt wat jij nodig hebt. Heb je het juiste gevonden? Mooi! Dan kunnen we door naar de bedrukking. Je selecteert de bedrukking die jij wilt. Soms is er maar 1 bedrukkingsmogelijkheid, maar soms ook meerdere. Is de bedrukking akkoord, dan geef je de gewenste leverdatum aan. Je uploadt je te drukken artwork en je bestelt. Dan maken wij zo snel mogelijk een digitale drukproef voor je op, zodat jij kunt zien wat je exact in huis hebt straks. Is deze akkoord, dan laten we de mondkapjes maken. Op custom-made mondkapjes zit een levertijd van zo’n 4 weken. Bij standaard bedrukte mondkapjes is dit sneller. Toch kan dit per artikel verschillen, afhankelijk van waar de mondkapjes vandaan komen. Vraag eventueel naar de mogelijkheden. We helpen je graag!

9
2089 Beoordelingen
9 Op basis van 2089 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999