+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Bidons

(72)

Handig voor onderweg, tijdens het sporten, of met een dagje uit. Bidons komen altijd en overal van pas. De keuze is reuze en daarom helpen we u een handje. We hebben de best verkochte bidon voor u geselecteerd. Op nummer 1: de opvouwbare bidon!

Bidons bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte bidons relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals bidons bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk bidons met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 136 klanten

Bidons bedrukken

Laat bidons bedrukken voor een nóg beter resultaat van uw marketingactie. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat een bedrukking zorgt voor een langere herinnering. Bij Allgifts.nl kunt u uw bidons heel gemakkelijk laten bedrukken. U hoeft alleen maar uw logo of bedrijfsnaam te uploaden, en wij regelen de rest. Laat vandaag nog bidons bedrukken voor relaties en maak indruk met uw opdruk.

Bidons voor uw doelgroep 

Bent u op zoek naar een functioneel geschenk voor uw doelgroep, laat dan bidons bedrukken. Uw relatie denkt terug aan uw bedrijf bij de fitness, op de fiets, op school, op kantoor of natuurlijk gewoon thuis. Iedere keer dat uw doelgroep gebruik maakt van de bidons, wordt niet alleen hij of zij herinnerd aan uw bedrijf maar ook personen in de directe omgeving van uw doelgroep. Zo maakt u pas écht effectief reclame!

Bidons in alle soorten en maten

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment aan bidons in allerlei soorten en maten. Er zullen dus altijd bidons tussen zitten die perfect aansluit op uw bedrijf. Kiest u voor de metalen bidons, de opvouwbare bidons of gaat uw voorkeur uit naar een andere variant uit ons assortiment? Met welke bidons u uw relaties ook gaat verrassen, met de bidons van Allgifts.nl wordt uw actie gegarandeerd een succes. Laat bidons bedrukken en laat een onuitwisbare indruk achter op uw relaties.

Snel en veilig bestellen

Bestel snel en veilig uw geschenk zelf online. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces veilig en snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster