+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Schrijfwaren

(1190)

Schrijfwaren worden door iedereen gebruikt. Kleine kinderen beginnen al vroeg het gebruik van schrijfwaren bijvoorbeeld tijdens het tekenen. Door schrijfwaren te bedrukken bereikt u vrijwel altijd wie u wilt bereiken omdat iedereen belang heeft bij mooie schrijfwaren. Laat bijvoorbeeld dit houten potlood bedrukken. 

Schrijfwaren bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte schrijfwaren relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals schrijfwaren bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk schrijfwaren met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 1394 klanten

Roxy pennen bedrukken

v.a. € 0,09

Tip!
Waskrijt bedrukken

v.a. € 0,11

Markeerstift Vis bedrukken

v.a. € 0,29

Swan pennen bedrukken

v.a. € 0,15

Tip pennen bedrukken

v.a. € 0,07

Palito pennen bedrukken

v.a. € 0,07

Delta pennen bedrukken

v.a. € 0,74

TouchTip pennen bedrukken

v.a. € 0,26

Schrijfwaren bedrukken

Er is een digitaal tijdperk aangebroken, maar wie denkt dat schrijfwaren niet meer van deze tijd zijn, heeft het mis! De pen is namelijk nog steeds veruit het meest gebruikte relatiegeschenk. Onder het kopje schrijfwaren, scharen wij veel verschillende artikelen zoals goedkope balpennen, potloden, maar ook metalen- en aluminium pennen, schrijfsets en markeerstiften. De traditionele vulpen verliest echter wel terrein ten opzichte van een touchscreenpen die steeds populairder wordt.

Schrijfwaren bedrukt met logo

Wij kunnen schrijfwaren bedrukken met een logo of tekst. Denk bij de metalen- en aluminium pennen aan een gravure waardoor het een luxe uitstraling krijgt. In schrijfsets zitten meestal twee pennen die allebei voorzien kunnen worden van een opdruk. Dit kunt u bij ons aangeven in het bestelproces door een tweede drukpositie te kiezen. Er zal dan eerst nog een digitale drukproef ter goedkeuring worden gestuurd. Na goedkeuring gaan wij direct aan de slag om het door u gekozen schrijfwaar snel en op tijd te leveren!

Schrijfwaren als relatiegeschenk

Door schrijfwaren te bedrukken met uw logo of tekst werkt u aan uw bedrijfsimago. Bedrukte schrijfwaren is een van de meest bewaarde relatiegeschenken. Wij kunnen schrijfwaren bedrukken volledig naar uw wensen. Kies de kleur en vorm van uw schrijfwaren en door uw logo of tekst verandert het product in uw huisstijl.

Wij kunnen schrijfwaren bedrukken op verschillende posities. Zo kunt u kiezen voor een logo aan de ene zijde en een tekst aan de andere zijde. Voor een pen met een doosje kan er ook voor gekozen worden om het schrijfwaren te bedrukken op het doosje.

Wilt u schrijfwaren bedrukken in uw huisstijl? Bestel deze vandaag nog en verras uw relaties!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster