Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Personalisatie mogelijk
Inhoud ml
Van
 
Tot
Ga naar de producten ()
Reset filters

Theeglazen bedrukken

Kiest u voor een theeglas met een rond of juist vierkanter oor, dubbelwandige glazen of glazen met een onderzetter/dekseltje in één? Wij raden in ieder geval een theeglas van gehard glas aan. Dit soort glas is steviger en veiliger. Hierover leest u meer op onze adviespagina!

Theeglazen bedrukken

Thee; wie is er niet mee opgegroeid? Aardbei, cranberry, sterrenmunt, appel.. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat is uw lievelingssmaakje? Er zijn ontzettend veel theesmaakjes en mede daardoor is thee een populaire drank. Sterker nog: zelfs de populairste drank ter wereld. Een warme drank die vooral ‘s morgens veel wordt gedronken of juist bij thuiskomst na een drukke werkdag. Met een goede kop thee lekker relaxen op de bank en de drukte om u heen vergeten. En waar kunt u uw kopje thee beter uit drinken dan uit een theeglas van Allgifts.nl? Onze webshop kent een ruim assortiment aan theeglazen. Ook te bestellen met een bijpassend schoteltje.

Uw logo of boodschap op de theeglazen bedrukken?

Als ondernemer is het interessant om theeglazen te bedrukken. Bedruk of graveer uw theeglazen met uw logo of slogan en u weet zeker dat u extra opvalt. De kans dat uw persoonlijke opdruk gezien wordt op een beurs of op een evenement is groot! Of wat dacht u van theeglazen bedrukken en ze als onderdeel van een bedankpakket inzetten? Zo zijn dubbelwandige theeglazen onwijs in trek! Wij raden u aan om onze adviespagina over glazen te bekijken. Hier geven wij u o.a. vrijblijvend advies over theeglazen bedrukken en waar u zeker op moet letten!

Theeglas  met logo als geschenk

U kunt uw collega’s of zakenrelaties verrassen met een gezellige high tea party met uw eigen bedrukte theeglazen. Of heeft u binnenkort zo’n leuk personeelsfeestje op de planning staan? Bedrukte theeglazen kunt u al na 5 werkdagen in huis hebben. Onbedrukt kan Allgifts.nl al binnen 3 werkdagen leveren. En wat dacht u van een combinatie van theeproducten als relatiegeschenk? Zo hebben we ook leuke theekisten, mooie theepotten en grappige theezeefjes.

Hoe werkt ‘t

Selecteer het gewenste artikel en vul het aantal stuks in dat u wilt bestellen (doe dit in het vakje van de gewenste kleur). Daarna vult u het aantal kleuren van bedrukking in en de manier van bedrukking. Klik vervolgens op de button ‘bestellen’. De bestelling zit nu in uw winkelmand. Wanneer u ervoor heeft gekozen om het product te bedrukken, dan zal na deze stappen worden gevraagd naar het te bedrukken bestand. U kunt uploaden nadat u de bestelling heeft geplaatst. Als u het fijner vindt om uw artwork te mailen, dan kan dat ook. Onthoudt: u krijgt van ons na bestelling altijd een digitale drukproef ter akkoord. De theeglazen bedrukken doen wij pas nadat u akkoord heeft gegeven op de drukproef. Zo weten we zeker dat u content bent met de opdruk!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999