+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Theeglazen

(16)

..

Theeglazen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte theeglazen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals theeglazen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk theeglazen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 26 klanten

Theeglazen

Thee; wie is er niet mee opgegroeid? Thee is een populaire drank. Sterker nog: zelfs de populairste drank ter wereld. Een warme drank die vooral ???s morgens veel wordt gedronken of juist bij thuiskomst na een drukke werkdag. Met een goede kop thee lekker relaxen op de bank en de drukte om u heen vergeten. En waar kun je je kopje thee beter uit drinken dan uit een theeglas van Allgifts.nl? Onze webshop kent een ruim assortiment aan theeglazen. Ook te bestellen met een bijpassend schoteltje.

Theeglazen bedrukken

Als ondernemer is het interessant om theeglazen te bedrukken. Bedruk of graveer uw theeglazen met uw logo of slogan en u weet zeker dat u extra opvalt. De kans dat uw persoonlijke opdruk gezien wordt op een beurs of op een evenement is groot!

Theeglas als geschenk

U kunt uw collega???s of zakenrelaties verrassen met een gezellige high tea party met uw eigen bedrukte theeglazen. Of heeft u binnenkort zo???n leuk personeelsfeestje op de planning staan? Bedrukte theeglazen kunt u al na 5 werkdagen in huis hebben. Onbedrukt kan Allgifts.nl al binnen 3 werkdagen leveren.

Hoe werkt ???t?

Selecteer het gewenste artikel en vul het aantal stuks in dat u wilt bestellen (doe dit in het vakje van de gewenste kleur). Daarna vult u het aantal kleuren van bedrukking in en de manier van bedrukking. Klik vervolgens op de button ???bestellen???. De bestelling zit nu in de winkelmand. Wanneer u ervoor heeft gekozen om het artikel te bedrukken, dan zal na deze stappen worden gevraagd naar het te bedrukken bestand. U kunt dit nu uploaden. Als u het fijner vindt om te mailen, dan kan dat ook. Tot slot kunt u inloggen met uw bestaande account of u kunt uzelf eenmalig registreren als klant van Allgifts.nl. U kunt uw bestelling nu afronden.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster