We zijn bereikbaar zoals je van ons gewend bent en we leveren je bestellingen gewoon op tijd!

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken worden weggeven om het imago van een bedrijf positief te beïnvloeden en relaties goed te onderhouden. Bij het uitzoeken van een geschikt relatiegeschenk is het belangrijk dat het artikel aansluit bij uw doelgroep.

Daarnaast is een relatiegeschenk, ook wel een promotieartikel genoemd, erg kosteneffectief vergeleken met een advertentie of mediacampagne. Een belangrijke reden daarvoor is dat relatiegeschenken en promotieartikelen -mits goed gekozen- een lange 'levensduur' hebben. Ze zorgen dat je boodschap langere tijd / op meerdere momenten bij de doelgroep zichtbaar is. Het is verstandig om hiervoor terug te grijpen naar het marketing/communicatie plan.

Een bekende marketingwijsheid is dat het behouden van bestaande klanten vele malen meer oplevert dan het binnenhalen van nieuwe. Bij het verstevigen van die bestaande relaties kan een relatiegeschenk een sterke rol vervullen.

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen award