Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar wegens een storing. Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze excuses voor het ongemak!

+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Allgifts.nl

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken worden weggeven om het imago van een bedrijf positief te beïnvloeden en relaties goed te onderhouden. Bij het uitzoeken van een geschikt relatiegeschenk is het belangrijk dat het artikel aansluit bij uw doelgroep.

Daarnaast is een relatiegeschenk, ook wel een promotieartikel genoemd, erg kosteneffectief vergeleken met een advertentie of mediacampagne. Een belangrijke reden daarvoor is dat relatiegeschenken en promotieartikelen -mits goed gekozen- een lange 'levensduur' hebben. Ze zorgen dat je boodschap langere tijd / op meerdere momenten bij de doelgroep zichtbaar is. Het is verstandig om hiervoor terug te grijpen naar het marketing/communicatie plan.

Een bekende marketingwijsheid is dat het behouden van bestaande klanten vele malen meer oplevert dan het binnenhalen van nieuwe. Bij het verstevigen van die bestaande relaties kan een relatiegeschenk een sterke rol vervullen.

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster