Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Bedrukte badeendjes

Badeendjes zijn leuke geschenken voor zowel kinderen als voor volwassenen. Kinderen spelen er graag mee in bad. Het gezin van uw relatie beleeft dus ook veel plezier aan dit geschenk. Tevens staat het erg leuk in de badkuip. Laat daarom badeendjes bedrukken voor het gezin van uw relaties. Uw relatie denkt zelfs in bad terug aan uw bedrijf.

Badeendjes met logo 

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met badeendjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de badeendjes worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle badeendjes zijn ook onbedrukt te bestellen.

Badeendjes voor relaties

Allgifts.nl beschikt over een ruim assortiment in badeendjes. De badeendjes zijn te bestellen in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een badeendje dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kiest u voor het standaard badeendje, de kerstman badeend of gaat u voor een van de andere modellen?

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Allgifts.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt ook mailen naar verkoop@allgifts.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

8.8
1967 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999