Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Light up logo

De allernieuwste trend in relatiegeschenken wereld: producten die uw logo doen oplichten! D.m.v. een lasergravure wordt het bovenlaagje van het product gelaserd. Daaronder zit verlichting (werkt op batterijen), waarom uw logo prachtig oplicht. Zo valt u zeker op! 

Bedrukte light up logo producten

De allernieuwste trend in relatiegeschenken wereld: producten die uw logo doen oplichten. Neem bijvoorbeeld een light up logo powerbank: tijdens het opladen begint uw logo te shinen! Maar, hoe werkt een light up logo product eigenlijk? Wij graveren uw favoriete producten, waardoor het bovenlaagje van het product af wordt gelezen. Onder dat laagje zit een LED-verlichting waardoor uw logo op een ontzettend mooie en unieke manier oplicht. Zeker weten dat u opvalt!

Light up logo balpen bedrukken

Misschien had u al bedacht dat u balpennen met logo uit ging delen op een beurs, open dag of misschien als onderdeel van een goodie bag. Om er zeker van te zijn dat uw naam niet vergeten wordt, kunt u net dat beetje extra pen geven door de light up logo ervaring! Wordt de pen aangezet door het uiteinde in te duwen of door het draaimechanisme te gebruiken, dan licht uw logo of tekst op.. Helemaal leuke weggevertjes zijn de light up logo balpennen met stylus tip; een multifunctioneel geschenk.

Hoe zet u uw bedrukte light up logo producten in?

Juist omdat we zoveel verschillende soorten light up logo producten hebben, is elk product weer geschikt voor een ander einddoel en budget. Zo is het light up logo notitieboek bedrukken vrij populair in de zakelijk markt. U geeft hiermee een bruikbaar geschenk weg met dat kleine beetje extra. Bij chique evenementen, zoals een muziekgala, zijn draadloze oordoppen dan weer zeer geschikt. Voor elk een gewild product dat oplicht (niet te letterlijk nemen natuurlijk ;-)).  

Probeer het zelf gratis uit!

Natuurlijk wilt u weten wat u weggeeft. Daarom kunt u bij ons tot 3 samples opvragen, die u kosteloos krijgt opgestuurd. Dan kunt u thuis kijken hoe uw logo straalt, hoe de light up logo pen schrijft, of de powerbank qua afmetingen aan uw wensen voldoet en of de light up logo mok lekker drinkt.. Volgt er een order uit één van deze producten, dan hoeft u niets te betalen voor de samples!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999