Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Inhoud ml
Van
 
Tot
Hoelang koud
Hoelang warm
Lekvrij
Ga naar de producten ()

Contigo

Innovatie, veiligheid en design. Dan zit je bij het Spaanse merk Contigo goed als het om drinkbekers en -flessen gaat. Maar niet alleen in drinkbekers is het merk gespecialiseerd. Ook de Contigo thermosbeker is met recht populair. Waar merken zoals Camelbak echt voor de avonturier zijn weggelegd, is de Contigo drinkbeker uitermate geschikt voor bredere doelgroepen. Overigens is dit bij de Contigo waterfles hetzelfde. Ook voor kinderen zijn ze ideaal!

14 producten

Contigo waterfles voor iedereen

Een handige fles voor onderweg, maar ook ideaal voor thuis? Drinkflessen bedrukken is hoe dan ook een goed idee. Want allemaal moeten we zorgen dat we voldoende gehydrateerd blijven. Wist je dat dit met een fles veel makkelijker is? Je houdt veel eenvoudiger bij hoeveel water je al op hebt en hoeveel je dus nog moet. Daar komt bij dat bedrukte drinkflessen zoals die van Contigo, ontzettend comfortabel drinken. Daar zorgen ze in het design wel voor bij Contigo. We zeiden al even dat de Contigo drinkflessen ook voor kinderen uitstekend geschikt zijn. Dat komt doordat de flessen van dit Spaanse merk vaak BPA vrij zijn en bovendien vrij van schadelijke stoffen zoals Bisfenol A. Ook zwangere vrouwen kunnen daardoor zonder gevaar genieten van deze topdesign waterflessen. Wie geef jij zo'n waterfles met je eigen logo cadeau? Iedereen kan ze gebruiken. En met een merkproduct zoals dit, straal je exclusiviteit en kwaliteit uit. Je laat zien dat je aandacht hebt besteed aan een relatiegeschenk. Overigens kan dit ook met bijvoorbeeld pennen. Laat merk pennen bedrukken voor dezelfde uitstraling, op een andere manier!

Contigo thermosbeker

Een echte koffie- of theeliefhebber? Zorg dat je relatie ook onderweg kan genieten van zijn warme dranken, met een Contigo thermosbeker. Net als van de Contigo waterfles, heeft de Contigo thermosbeker meerdere uitvoeringen. Meerdere designs, kleuren en ook groottes zijn mogelijk. En ze kunnen allemaal gemaakt worden met jouw logo of tekst erop! Ze gaan van 300, tot 470, tot, 590, tot zelfs 740 ml. We hebben voor de échte koffieliefhebber zelfs een design met 1,2 liter! Ook ideaal voor op de camping, bijvoorbeeld. Hoef je nu niet per se een Contigo product eb wil je wel nóg meer keuze? Laat thermosbekers bedrukken van andere merken. Er zit vast en zeker wat voor je bij. We zit er een groot voordeel aan de Contigo thermosbeker. Veel ervan zijn namelijk voorzien van de zogeheten Snapseal functie. Dit is een drinkcompartiment dat het mogelijk maakt om van je warme drankje te nippen. Bovendien zijn ze allemaal ergonomisch ontworpen en ze liggen lekker in de hand. Wist je dat zo'n roestvrij stalen Contigo thermosbeker vacuüm geïsoleerd is en daarmee ook ideaal is voor koude dranken? Je warme dranken houden ze tot wel 6 uur lang warm. Koude dranken blijven in zo'n fles of beker tot wel 12 uur koud.

Contigo drinkbeker bedrukken

Ga je voor drinkbekers bedrukken van Contigo, of specifiek de Contigo waterflessen? Of toch de Contigo thermosbeker? Wat je ook kiest, wij zorgen dat jij het geeft als een kwalitatief, eigen en persoonlijk relatiegeschenk. En dat doen we op een voor jou eenvoudige en snelle manier. Wist je overigens dat een merkgeschenk vaak beter is voor je reputatie? Een merk wordt namelijk vaak geassocieerd met kwaliteit. Daar komt bij dat in de meeste gevallen, de kwaliteit van de relatiegeschenk in verband wordt gebracht met het bedrijf. Wat moet je doen voor zo'n kwalitatief geschenk?Jij hoeft alleen het gewenste aantal, de leverdatum en de bedrukking aan te geven en daarna je artwork te uploaden op onze website. Dan maken wij een digitale drukproef voor je op voor akkoord. Het kiezen van een bedrukkingsoptie is overigens ook geen rocket science. Soms is er 1 optie mogelijk, maar vaak zijn dit er meer. Maar alleen de best geschikte staan voor je klaargezet. Natuurlijk kunnen we je ook altijd adviseren over wat voor jou het beste is. Neem gerust contact op met onze professionals!

8.9
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999