Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Adapters bedrukken

Kabels en adapters bedrukken is ideaal, want het zijn ontzettend handige telefoonaccessoires om als relatiegeschenk te geven. Opladers zijn tegenwoordig vaak een losse kabel en een lader apart van elkaar. Dat betekent dat deze onderdelen ook kwijt kunnen raken. Daardoor zijn kabels en adapters altijd wel nodig! Kabels zijn er met allerlei ingangen en ook de adapters hebben voor elk soort kabel wel een geschikte uitgang. Kijk rustig even rond of vraag ons om advies!

Bedrukte adapters

Bedrukte docks en kabels zijn een perfect middel om uw boodschap effectief uit te dragen als relatiegeschenk. Waarom bedrukte relatiegeschenken bestellen uit deze categorie? Denk aan de mogelijkheden! In dit digitale tijdperk onderscheidt u zich met digitale relatiegeschenken, u laat zien mee te gaan met de tijd. U kunt de docks en kabels bedrukken met uw logo. Al onze relatiegeschenken kunt u laten bedrukken. De boodschap van een bedrukt relatiegeschenk blijft altijd langer hangen dan een reclame via televisie of radio. Dit is via onderzoek aangetoond.

Handig, adapters met logo!

Iedereen heeft een smartphone en tablet artikelen, via de docks en kabels kunt u deze artikelen perfect aansluiten op overige apparatuur zoals computers, televisies etc. Wij kunnen docks en kabels bedrukken met uw logo. Met bedrukte docks en kabels komt uw merk of logo overal terug bij uw klanten. Zij zullen u altijd on top of mind hebben. Gaat u voor een USB/micro-USB-stekker, een bureau kabel organizer of toch voor een bedrukte adapter die alles in 1 heeft? Wist u trouwens ook dat we handige kabelaccessoires hebben? Zoals kabelhouders!

Adapters met logo

Wij kunnen docks en kabels bedrukken met uw logo of een tekst. Hierin zijn vele variaties mogelijk. U kiest een passend product en wij kunnen uw huisstijl op de docks en kabels bedrukken, zodat u een product heeft dat bij uw organisatie of merk past. U kunt nu al bij alle aantallen uw bestelling online ingeven van minimum aantallen naar grote aantallen. Wij bieden u een overzichtelijk rekenschema waarin u precies ziet wat u uitgeeft. Ook kunt u zien waar uw bestelling is via ons order tracking systeem en wordt u uiteraard goed op de hoogte gehouden door onze klantenservice.Kortom, wilt u docks & kabels bedrukken? Bestel ze dan snel bij Allgifts.nl!

8.7
1916 Beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999