+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Rolmaten

(66)

Rolmaten bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte rolmaten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals rolmaten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk rolmaten met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 157 klanten

Rolmaten & Meetlinten

Niet de juiste maat gevonden? Op het gebied van Rolmaten & Meetlinten bent u bij Allgifts.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor meetlinten, rolmaten, linialen en meer. U kunt het zo gek niet bedenken.

Rolmaten en meetlinten bedrukken

Even snel de maten van de bank of tafel opmeten? Dat kan met een rolmaat of meetlint. Dit is een zeer praktisch relatiegeschenk dat in ieder huishouden van pas zal komen. De kans dat de ontvangers van de rolmaat of meetlint blij zijn met uw relatiegeschenk is dan ook groot.

Iets willen meten, maar niet iets voor handen om het op te meten? Daar kunnen wij u in helpen. Bij Allgifts.nl hebben we rolmaten & meetlinten in verschillende maatvoeringen. Een leuke giveaway voor uw klanten of collega???s en iets wat altijd handig is op kantoor of thuis. Niets is vervelender dan iets niet te kunnen opmeten. Check de mogelijkheden bij ons op de website en laat u informeren voor de juiste rolmaat. Centimeters of inches, alles kan! Zelfs metersmeetlint kunt u bij ons krijgen voorzien van logo. Bijna alle producten uit onze categorie rolmaten & meetlinten zijn te bedrukken of te voorzien met een logo of tekst. Het ideale geschenk om weg te geven of te krijgen. Wij kunnen rolmaten en meetlinten bedrukken volgens uw huisstijl.

Rolmaten en meetlinten verkopen wij in allerlei verschillende varianten. We verkopen daarnaast ook linialen. Wij hebben dus diverse meetobjecten in ons assortiment opgenomen.

Bereken de prijs van uw bedrukte meetlint

Op de productpagina kunt u direct de all-in prijzen berekenen en weet u meteen wat de rolmaten en meetlinten inclusief opdruk gaan kosten. Ook de levertijden zijn transparant. Wij kunnen snel leveren tegen meerprijs en bij langere levertijden krijgt u zelfs korting van ons. Wij helpen u graag verder met uw rolmaten of meetlinten!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster