+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

20 jaar marktervaring

Online orderstatus

Gratis sample

Digitale drukproef vooraf

Gratis logoservice

Mokken

(149)

40% van de ontvangers van mokken heeft de mok in het zicht staan. Mokken zijn populaire geschenken voor iedereen. Wij bieden verschillende mokken aan. Uitgeroepen tot meest persoonlijke mok is de Beker met krijt.

Mokken bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte mokken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals mokken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk mokken met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 295 klanten

Mokken bedrukken voor een blijvende indruk

Relatiegeschenken kunnen tijdens meerdere situaties worden gegeven. Ook het aanbod van relatiegeschenken is enorm groot. Maar welk relatiegeschenk moet u nu kiezen? Wij hebben een tip: laat mokken bedrukken voor een blijvende indruk!

Mokken zijn ideaal om als relatiegeschenk te worden weggegeven en zijn een blijvende vorm van reclame. Ze worden immers dagelijks gebruikt en de persoon die het gebruikt, zal dan steeds weer worden herinnerd aan de gebeurtenis waarop de mokken werden verstrekt.

Door mokken te bedrukken met een naam of persoonlijke boodschap, geeft u een extra dimensie aan het relatiegeschenk. Het is altijd leuk om over een dergelijke unieke mok te beschikken. Een dergelijk cadeau zal dan ook goed gewaardeerd worden. Dat maakt een mok tot het perfecte product om uw bedrijf te promoten.

Ook voor intern gebruik is het leuk om mokken te laten bedrukken. Zo is het verstandig om tijdens een vergadering of salesgesprek de relaties een bakje koffie te geven uit een mok met uw bedrijfslogo.

Bedrukte mokken van Allgifts.nl

In onze assortiment vindt u zeer diverse mokken. Mokken met bijgeleverde lepel, beschrijfbare mokken, mokken in RVS, Allgifts.nl biedt het allemaal. En u deze als bedrukte mokken bestellen, maar dat hoeft niet! Bij Allgifts.nl kunt u alle producten ook onbedrukt bestellen. Handig wanneer u snel iets nodig hebt!

Wanneer u een mok hebt gevonden die aan uw eisen voldoet, dan kunt u deze eenvoudig bestellen. U kiest de kleur(en) die u wilt bestellen en geeft het aantal mokken aan dat u wilt bestellen. Vervolgens kunt u aangeven waar en hoe u de mok bedrukt wilt hebben. Tenslotte geeft u aan wanneer u de mokken nodig hebt en rondt u de bestelling af. Daarna gaan wij aan de slag om uw bedrukte mokken zo snel mogelijk te leveren!

Kortom, wilt u mokken bedrukken? Bestel dan vandaag nog!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster