+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Aanstekers

(86)

Aanstekers bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte aanstekers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals aanstekers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk aanstekers met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 82 klanten

Vulaansteker LED bedrukken

v.a. € 0,35

Aansteker M3L bedrukken

v.a. € 0,11

Wegwerpaansteker bedrukken

v.a. € 0,09

Bedrukte aanstekers als relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn een mooi middel om uw klanten te vertellen dat u hen waardeert. Aanstekers zijn een handig item om als relatiegeschenk weg te geven. Bedrukte aanstekers met uw bedrijfslogo helemaal!

De keuze in aanstekers is bij ons enorm. Diverse kleuren en afmetingen staan tot uw beschikking. Aanstekers voor de sigaret, maar ook voor het fornuis. Naast de gewone aansteker, kunt u ook kiezen voor een bbq aansteker of een aansteker met flessenopener, bijvoorbeeld. Daarnaast leveren wij ook LED aanstekers of elektronische aanstekers. Maar liefst 84 verschillende soorten aanstekers kunt u in ons assortiment vinden. Om dan nog maar te zwijgen over alle kleurvariaties. 

Staat u op een braderie met uw bedrijf of misschien wel op een vakbeurs? Reclame maken voor uw bedrijf werkt het beste door iets nuttigs weg te geven. Uw toekomstige klanten gebruiken het artikel en zien dus elke keer uw naam langs komen. Als dat geen nuttige reclame is!

Aanstekers bedrukken

De aanstekers bedrukken gaat bij ons op een eenvoudige manier. U kunt kiezen voor uw logo, maar ook een slogan of andere tekst behoort tot de mogelijkheden. Bij uw bestelling kunt u uw logo meesturen of u mailt ons later de bedrukking door. Mocht u hierover vragen hebben, dan zullen wij u daar uiteraard graag bij helpen. Natuurlijk ontvangt u eerst een digitale proefdruk. En wat ook scheelt: wij berekenen geen instelkosten! 

Waarom bij ons bestellen?

Uw bestelling voor bedrukte aanstekers is bij ons in goede handen. En biedt daarnaast voor u vele voordelen:

  • - Door onze ervaring, al 20 jaar, weten wij waar we mee bezig zijn!
  • - Wij verkopen enkel en alleen topproducten
  • - Bestellen is kinderlijk eenvoudig
  • - Geen instelkosten
  • - Geen transportkosten binnen de Benelux 

Kortom: aanstekers bedrukken met uw logo of slogan is een doeltreffend promotiemiddel en bij ons in vakkundige handen! Bestel eenvoudig online of neem contact op met onze klantenservice. Dat kan zelfs per chat!

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster