Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Allgifts.nl legt focus op kwalitatieve en verantwoorde producten

Als eerste online aanbieder van relatiegeschenken hebben wij het gouden CSR certificaat behaald. Dit betekent dat wij 100% compliance zijn. De producten in onze webshop voldoen aan de Europese wet- en regelgeving en zijn geproduceerd onder verantwoorde omstandigheden. Wij vinden het belangrijk dat de producten op een verantwoorde manier geproduceerd worden volgens erkende standaarden. Hiermee sluiten wij onder andere erbarmelijke productieomstandigheden en kinderarbeid uit.

Garantie
Wij begrijpen dat de prijs van uw product belangrijk is, maar wij kiezen bewust voor een verantwoord product. Door te kiezen voor een CSR gecertificeerde partij kiest u voor zekerheid. U koopt hiermee de garantie dat u een kwalitatief en verantwoord product koopt.

Social compliance
Steeds meer ondernemers worden zich bewust van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is erg belangrijk om verder te kijken dan alleen de eigen organisatie. Waar komen de producten die ingekocht worden vandaan en hoe worden ze geproduceerd. Wij zijn overtuigd van het belang van CSR voor onze branche. Een gecertificeerd promotioneel product maakt uw merk sterker en doet geen afbreuk aan uw imago.

Europese Wet- en regelgeving
Het beleid van Allgifts.nl is om alle wet- en regelgeving, die van toepassing is op de productveiligheid, na te leven. Hierdoor zijn de producten van goede kwaliteit en zijn ze getest op aanwezigheid van o.a. giftige stoffen, het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal en voldoen aan de CE norm. Productveiligheid staat uiteraard voorop. Wij garanderen dat u uw klanten op een verantwoorde manier kan laten genieten van een promotioneel product.

CSR gecertificeerd
Als eerste online leverancier van relatiegeschenken zijn wij goud gecertificeerd voor CSR. Dit betekent dat wij als lid van de PPP, zijn getoetst op maatschappelijke verantwoord ondernemen door een extern bureau. Wij hanteren een Code of Conduct waar leveranciers aan moeten voldoen. Onze leveranciers onderschrijven deze Code of Conduct. In dit document staan belangrijke voorwaarden omschreven, zoals werkomstandigheden. Hiermee sluiten we kinderarbeid, gedwongen arbeid, discriminatie en slechte werkomstandigheden uit. Daarnaast dragen wij de verantwoordelijkheid om het gedrag van onze leveranciers positief te beïnvloeden.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999