Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Kerstgeschenken Sinterklaas Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Bedrukkingsmogelijkheden

Het bedrukken van promotionele artikelen, zoals bijvoorbeeld relatiegeschenken, reclameartikelen en gifts is zeer gebruikelijk. Dit komt omdat het bedrukken van relatiegeschenken met uw bedrijfsnaam, logo en/of slogan 'waarde' toevoegt'. Tevens zorgt het voor meer naamsbekendheid van uw bedrijf.

Er zijn verschillende druktechnieken voor het bedrukken van relatiegeschenken. Door de veelzijdigheid aan druktechnieken, zijn vrijwel alle promotie artikelen bedrukbaar. Hieronder worden de meest gebruikte technieken zijn zeef-, diep- transfer- en tampondruk toegelicht.

 

Tampondruk
In de promotionele branche maakt veel gebruik van tampondruk, het is een perfecte druktechniek om relatiegeschenken en / of gifts te bedrukken. Dit omdat er met tampondruk allerlei vormen van relatiegeschenken bedrukt kunnen worden. Zo kan je met tampondruk zowel vlakke, ronde of holle relatiegeschenken haarscherp bedrukken.

Zeefdruk
Zeefdruk is een veel voorkomende vorm van drukken. Dit komt omdat het toegepast kan worden op vele soorten materialen. Het meest bekend is zeefdruk op textiel. Door uitsparingen te maken en hier inkt doorheen te drukken ontstaat er een afdruk. Bij zeefdruk wordt een met polyester of gaas voorgespannen zeefdruk 'ramen' ingestreken met een lichtgevoelige laag. Door middel van een film en belichting wordt een drukbeeld aangebracht in het drukraam.

Borduring
Een borduring geeft producten een chique uitstraling. Daarnaast is een borduring veel duurzamer dan een bedrukking, waardoor uw logo en / of boodschap langer te zien zal zijn.

 

Transferdruk
Transferdruk is een drukvorm die vooral bij textieldruk wordt gebruikt, maar ook bijvoorbeeld voor het bedrukken van mappen, petjes en tassen maakt men gebruik van transferdruk. Door middel van pigment transferinkt worden in spiegelbeeld de nodige kleuren aangebracht op een vel papier. Deze vellen worden dan op een polyesterstof gelegd en worden samen, onder druk en hitte tegen elkaar aan gedrukt. Door de warmte komt de inkt los van het papier en zet zich vast op de stof. Deze zal na wassen niets van haar kleurenechtheid verliezen.

Lasergraveren
Met behulp van een computergestuurde laser kunnen producten zonder risico op beschadiging worden gegraveerd. Deze snelle, schone en milieuvriendelijke techniek is bijzonder geschikt voor het graveren tot in de kleinste details. Lasergegraveerde afbeeldingen zijn slijtvast en hebben dus een evenlange levensduur als het product.

Doming
Doming stickers zijn duurzaam en opvallend en dus ideaal voor het personaliseren van al uw producten. De print is krasvast en bestand tegen verkleuring. De sticker wordt namelijk voorzien van een transparante harslaag (doming) van enkele milimeters.

 
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999