I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Custom made

Heeft u na het bekijken van ons assortiment nog geen relatiegeschenk gevonden dat aan uw wensen voldoet? Of wilt u graag een relatiegeschenk op maat laten maken? Ook dat is mogelijk bij Allgifts.nl! De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om een custom made geschenk. Bepaal zelf de PMS-kleur, afmetingen, bedrukking, ontwerp, etc. Natuurlijk mag het ook gaan om een standaard product in grote oplages zoals pennen of USB-sticks. Uw wensen worden vertaald naar een origineel, gepersonaliseerd product!


Custom made relatiegeschenk aanvragen

Vraag & ontwerp van het product

Onze specialisten overleggen met u aan welke randvoorwaarden voldaan moet worden. Samen met u wordt het meest geschikte product uitgezocht. Vervolgens worden meerdere digitale ontwerpen van het eindproduct gemaakt, die uiteraard nog aangepast kunnen worden.

Informatie opvragen
Custom made relatiegeschenken produceren

Uw product & sample gaan in productie

Na goedkeuring van de drukproef gaan onze inkopers en orderbegeleiders voor u aan de slag! De opdracht wordt doorgestuurd naar de desbetreffende producent. Als lid van het Platform Promotional Products produceren wij ook buiten Europa- volgens de Europese wet- en regelgeving.

Informatie opvragen
Wij regelen het transport van het Verre Oosten voor u

Wij regelen het transport traject

Wanneer uw custom made product geproduceerd is, wordt de order getransporteerd. De levertijden zijn deels afhankelijk van de manier van transport. Producten uit het Verre Oosten worden zowel verscheept als ingevlogen. De gemiddelde levertijd per luchtvracht is 5 weken en per zeevracht 10 weken.

Informatie opvragen
Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018