Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Mega Summer Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid Beursartikelen
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Verzending naar individuele adressen

Wil jij eens écht uitpakken? Een cadeautje of attentie is altijd leuk om te krijgen, maar via de brievenbus of de voordeur is de verrassing nog groter! Daarom zorgen wij ervoor dat jouw favoriete geschenken of (zelf samengestelde) pakketjes naar individuele adressen worden gestuurd. Laat je inspireren en lees hoe we samen te werken gaan op weg naar een persoonlijke verrassing aan huis.

Verzending naar individuele adressen!

Persoonlijke verrassing op afstand

Zomerpakketjes voordat de zomervakantie begint, een feestelijk borrelpakket voor een bedrijfsjubileum, lekkers van Sinterklaas, een kerst relatiegeschenk in december… Voor elke gelegenheid of speciaal moment, maken we er een belevenis van. Een zending naar individuele adressen is eigenlijk heel eenvoudig. Wij nemen je graag mee in hoe we te werk gaan!

Pakketje samenstellen

Het leuke is dat je natuurlijk helemaal zelf bepaalt wat je wilt gaan verzenden. Dat kan één favoriet relatiegeschenk zijn, maar ook een pakketje met meerdere producten. Ga je de relatieschenken bedrukken, dan weet de ontvanger vanzelfsprekend van wie hij de attentie heeft ontvangen. Wel adviseren we om een gepersonaliseerd(e) kaartje of brief toe te voegen, voor een extra persoonlijke verrassing. Ook dit kunnen we voor je verzorgen. We sluiten af met een passende verpakking; een chique envelop, een mooi (brievenbus)doosje of misschien heb je zelf een heel origineel idee. In een sociale werkplaats worden jouw pakketjes met zorg samengesteld en klaargemaakt voor verzending.

Een gepersonaliseerd kaartje zorgt voor een extra persoonlijke ervaring!

Bezorgwensen

 

Jouw wensen voor de verzending nemen we samen door. Zo bespreken we de gewenste bezorgdatum, of je de pakketjes wilt volgen met een Track & Trace code en van welke bezorgdienst je gebruik wilt maken. Dit kan bijvoorbeeld een koerier of postbode zijn. Omdat alle cadeaus of pakketten bij de juiste persoon bezorgd moeten worden, is de adressenlijst misschien wel het belangrijkste wat we bespreken rondom de verzending. Wij gaan uiterst zorgvuldig en discreet om met jouw aangeleverde klant- en NAW-gegevens!

Prijzen

 

Wat kost verzending naar individuele adressen? De prijzen per pakket hangen af van een aantal zaken, zoals de grootte en het gewicht, of de attentie door de brievenbus past, de aantallen en het land waar het cadeau naartoe gestuurd wordt.

Wil je graag een prijsindicatie of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, zodat we je wensen kunnen doornemen.

Wil jij uitpakken?

Om je alvast op weg te helpen, hebben we de leukste brievenbus geschenken voor je op een rij gezet. Ben je benieuwd wat voor leuks er allemaal door de brievenbus past?

Bekijk onze brievenbusproducten

Kun je wel wat advies gebruiken of wil je graag een offerte ontvangen?

Laat het ons weten via verkoop@allgifts.nl, samen maken we er een originele en persoonlijke ervaring van. Uitpakken maar!


Terug naar homepage
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999