+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Sportcaps

(10)

Bent u op zoek naar een cap die snel droogt, omdat u tijdens het sporten buiten bent? Een sportcap leent zich dan perfect, doordat hij vaak van speciaal materiaal (microfiber/vezel) is gemaakt. Meer weten over materialen en soorten caps? Lees onze adviespagina over petten!

Sportcaps bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte sportcaps relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals sportcaps bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk sportcaps met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 16 klanten

Sportcaps voor de sportfanaten

Sportcaps als relatiegeschenk of giveaway voor de fanatieke sporters. Misschien zijn het uw collega’s, uw werknemers, relaties of klanten! Een pet die speciaal geschikt is voor sporters, bestaat dat? Absoluut. Een sportcap is vaak gemaakt van speciaal materiaal, zoals microfiber (ook bekend als microvezel). De functie van dit materiaal is dat de cap snel droogt. Niet alleen prettig als de sporter veel zweet, maar ook handig bij een regenbui als het gaat om een buitensport.

Petten bedrukken of borduren

Natuurlijk wilt u een bedrukking of borduring op uw petjes zien. Petten komen namelijk overal, in de sportschool, op de golfbaan, in de supermarkt, in de sportkantine.. Een borduring zorgt voor een extra luxe uitstraling. Sportcaps bedrukken is dus ook absoluut een aanrader voor uw tennisclub of golfvereniging. Bent u wel op zoek naar sportcap, maar nét iets anders? Bekijk dan onze baseball caps (kenmerkend om zijn gebogen klep). Eerst meer weten over de verschillende soorten petten die we hebben? Kom meer te weten via onze adviespagina over petten!

Hier let u op als u een pet bedrukt!

Let u trouwens op het aantal panelen? Een cap met 6 panelen bevat een naad op de voorkant, waardoor een bedrukking niet mogelijk is op de gehele voorzijde. Een pet bedrukken op de gehele breedte van de voorkant kan wel met een 5 paneels pet. Wel is het mogelijk om een 6 paneels pet te borduren op de voorzijde. Wij geven u graag advies over welke bedrukkingsmethode het best past bij uw favoriete sportcap.

Wilt u gebruik maken van onze gratis logoservice?

Uw sportcap bedrukken is onze zorg. Een bedrukking of borduring begint bij uw artwork. En daarom is het erg belangrijk dat u uw logo en/of tekst aanlevert als gevectoriseerd AI-, EPS- of PDF-bestand. Zeggen deze termen u vrij weinig of misschien zelfs helemaal niets? Petje af voor onze service, al zeggen we het zelf. Want wij zetten uw artwork kosteloos, gratis dus, voor u om voor een uitstekend drukresultaat. Uw artwork komt zo heel scherp op uw favoriete petten te staan. Petten bedrukken? Laat dat maar aan ons over! 

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster