+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Koffie & Thee

(32)

Koffie & Thee bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte koffie & thee relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals koffie & thee bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk koffie & thee met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 111 klanten

Koffie en thee relatiegeschenken bedrukken met logo

Er zijn weinig mensen die niet van deze dranken houden: koffie en thee. Lust je het ene niet, dan lust je vaak de ander wel. Relatiegeschenken in de categorie ‘Koffie en thee’ vindt iedereen leuk om te krijgen. Een leuke koffiemok om de ochtend met een goede kop koffie te beginnen, of een leuk theezeefje om losse thee in te doen. Of wat dacht u van een leuke keramieken ‘to go’ koffiebeker, die bestand is tegen de hitte door de siliconen ring? Erg leuk voor medewerkers die vaak onderweg zijn of juist voor uw zakenrelaties. Uw logo kunnen wij op de beker bedrukken, zodat uw bedrijfsnaam ook nog eens in het oog springt. Zo maakt u ook nog een beetje reclame. Een bedrukt koffie en thee relatiegeschenk met logo bestelt u natuurlijk bij Allgifts!

Bedrukte koffie en thee relatiegeschenken

Wie kent het niet: na een gezellig maar zwaar weekend weer fris op je werk moeten verschijnen. Of na een nacht slecht geslapen te hebben jezelf ‘s ochtends uit bed moeten slepen voor weer een werkdag. Een goede kop koffie helpt je daar zo weer bovenop! Bijna iedereen vindt het dan ook leuk om mooie koffiemokken of een espressoset te krijgen. En voor degene die geen koffie lust hebben wij natuurlijk ook prachtige theegeschenken, zoals een theedoos, theezakjes of een leuk theepotje. Wilt u de koffie en thee relatiegeschenken laten bedrukken met logo? Dat kan bij Allgifts tegen een meerprijs. Bedrukte koffie en thee cadeaus zijn niet alleen leuk om weg te geven als relatiegeschenk, ze staan ook nog eens erg leuk in de kantine. Geef bijvoorbeeld uw werknemers koffiemokken met uw bedrijfslogo. Of doe een bedrukte mok cadeau in een kerstpakket.

Professionele bedrukking met logo

Bij Allgifts staan we garant voor de kwaliteit van onze producten. Wij besteden veel zorg aan het bedrukken van uw relatiegeschenken. Voordat wij uw koffie en thee artikelen bedrukken met logo, sturen we u een digitale proefdruk. Pas als u uw goedkeuring verleent aan het resultaat, gaan wij over tot het bedrukken van uw koffiemokken of theegeschenken. Heeft u hulp nodig bij het doen van uw bestelling of bij het bepalen van het aantal kleuren van uw logo? Wij helpen u daar graag mee. Ga naar onze contactpagina om ons te bereiken. Bent u ook enthousiast geworden over de relatiegeschenken in de categorie Koffie en thee? Bestel dan vandaag nog en wij gaan voor u aan de slag!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster