+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Eco & Duurzaam

(60)

..

Eco & Duurzaam bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte eco & duurzaam relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals eco & duurzaam bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk eco & duurzaam met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 263 klanten

Bamboe neklint bedrukken

v.a. € 0,64

Solar charger bedrukken

v.a. € 17,44

Balpen Eco Leaf bedrukken

v.a. € 0,30

100% rPET sjaal bedrukken

v.a. € 2,56

100% rPET cap bedrukken

v.a. € 1,68

Groene relatiegeschenken bedrukken

Allgifts levert GROENE relatiegeschenken: ecologische relatiegeschenken, MVO geschenken, etc. Bij groene relatiegeschenken kunt u denken aan ecologische artikelen zoals 'groene balpennen', 'groene potloden', 'groene tassen', etc. Maar ook andere leuke groene geschenken zoals een leuk opvouwbaar vogelhuisje of een verrekijker als relatiegeschenk. Indien gewenst kunnen wij de groene relatiegeschenken bedrukken met uw opdruk. Zoals uw logo, bedrijfsnaam of een ander relatiegeschenk. U kunt de prijzen van de groene promotieartikelen eenvoudig online berekenen. Als u premiums in een promotiecampagne wilt weg geven, dan kunt u het beste een groen relatiegeschenk weg geven!

Duurzame relatiegeschenken

In de categorie duurzame relatiegeschenken vindt u relatiegeschenken die duurzaam zijn ontwikkeld. Dit betekent dat de producten zijn geproduceerd met de drie P's (People, Planet en Profit) in gedachten. Het zijn dus eerlijke en groene relatiegeschenken.Deze groene relatiegeschenken helpen onze planeet. Zo zijn er relatiegeschenken die biologisch afbreekbaar zijn. Dit betekent dat ze na gebruik geen belasting op de natuur hebben. We hebben ook energiebesparende relatiegeschenken. Denk hierbij aan een relatiegeschenk dat werkt op zonne-energie of zelfs werken op water. Ze maken dus gebruik van duurzame energiebronnen of helpen u op een andere manier energie te besparen. Daarnaast hebben we ook relatiegeschenken die geproduceerd zijn met behulp van gerecycled materiaal. U zult dus veel papieren producten vinden zoals notepads, petten, zadelhoesjes en tassen. We leveren ook producten die gemaakt zijn met gecertificeerd FSC-hout.

Eco relatiegeschenken bedrukken

Wij kunnen natuurlijk de duurzame relatiegeschenken bedrukken. Zo kunnen wij uw logo, bedrijfsnaam of slogan op het product drukken. Dit kunnen wij op verschillende manieren voor u doen. De opties hiervoor kunt u vinden op de productpagina. Hier kunt u ook gelijk de prijs berekenen van het product.

Verantwoord weggeven!

Met een duurzaam relatiegeschenk weet u dat u een verantwoordelijk geschenk in handen heeft. Zo kunt u relaties helpen met energie besparen of heeft u een product met een FSC-keurmerk. Met een duurzaam relatiegeschenk laat u zien dat u onderneemt volgende de MVO principes. Bij allgifts.nl kunt u deze relatiegeschenk ook nog eens voor een eerlijke prijs kopen. Kortom, met een bedrukt duurzaam en groen relatiegeschenk heeft u een mooi product in handen.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster