+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Koptelefoons

(54)

Muziek luisteren is nog meer ontspannen met een goede koptelefoon. Bedruk een koptelefoon met uw logo. In ons assortiment vindt u onder andere een handige bluetooth koptelefoon of een eenvoudige draaibare koptelefoon.

Koptelefoons bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte koptelefoons relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals koptelefoons bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk koptelefoons met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 79 klanten

Hoofdtelefoon bedrukken

v.a. € 5,06

Hoofdtelefoon bedrukken

v.a. € 5,44

Koptelefoon bedrukken

v.a. € 5,29

Koptelefoon bedrukken

v.a. € 5,09

Bluetooth Headset bedrukken

v.a. € 10,59

Mini microphone bedrukken

v.a. € 2,11

Koptelefoon bedrukken

Er is bijna geen mens op de wereld die niet van muziek houdt. Tegenwoordig kun je dan ook op veel digitale apparaten muziek luisteren, zoals je computer, smartphone, mp3-speler en tablet. En daardoor is ook het straatbeeld veranderd: tegenwoordig lopen veel mensen over straat met een koptelefoon op hun hoofd. Als bedrijf kunt u handig op deze trend inspelen: laat hoofdtelefoons bedrukken met uw bedrijfslogo! Zo kunnen uw relaties en klanten aan uw bedrijf denken terwijl ze een muziekje afspelen of een filmpje bekijken op hun telefoon. Laat u een koptelefoon bedrukken met uw logo, dan bent u verzekerd van een origineel en bovenal budgetvriendelijk relatiegeschenk. De hoofdtelefoons van Allgifts.nl zijn namelijk al vanaf een zeer lage prijs beschikbaar!

Bedrukte koptelefoons

Bent u op zoek naar relatiegeschenken waar uw werknemers en relaties echt iets aan hebben? Geef ze dan een hoofdtelefoon met uw logo! Laat u een koptelefoon bedrukken met uw logo als relatiegeschenk, dan geeft u ze een geschenk dat niet snel onder in de la zal verdwijnen. Iedereen verslijt per leven namelijk minstens één koptelefoon en dan komt uw muzikale geschenk met logo goed van pas! En wist u dat onze hoofdtelefoons ook erg geschikt zijn om weg te geven als promotioneel artikel op beurzen en evenementen? U bestelt namelijk al digitale koptelefoons vanaf €1,24! Laat u de koptelefoons bedrukken met uw logo, dan brengt u uw bedrijf pas echt onder de aandacht.

Breed assortiment

In de online webshop van Allgifts.nl vindt u verschillende leuke en kwalitatieve koptelefoons, maar ook oordopjes. Zo hebben we hoofdtelefoons in verschillende trendy kleuren en oordopjes in verschillende trendy vormpjes, zoals de Silly Bud oordopjes in de vorm van een boxje, vlinder of cupcake! Gaat u voor kleine in ear oordopjes of een grote(re) draadloze koptelefoon? Met een koptelefoon die draadloos is, hoeft u niet in de buurt van uw apparaat te blijven. Onze draadloze koptelefoons maken gebruik van handige bluetooth technologie. Met een bluetooth hoofdtelefoon heeft u pas echt een luxe relatiegeschenk te pakken! Bent u ook overtuigd geraakt van dit originele relatiegeschenk? Laat dan vandaag nog een koptelefoon bedrukken en verras uw relaties met een zeer bruikbaar geschenk!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster