I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

Relatiegeschenken

Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Vanafprijs
Van
 
Tot
Kleur
Ga naar de producten ()

Ballonnen bedrukken

Met toeters en bellen een team aanmoedigen, carnaval vieren of iets anders op een feestelijke manier tot uiting brengen? Dan zijn ballonnen bedrukken de perfecte manier! Je kunt ze bedrukken met je logo, met een boodschap of met iets leuks in het thema van je feest. Maar naast ballonnen, kunnen we nog allerlei andere leuke fan- en feestartikelen bedrukken! Wil je je laten horen voor je favoriete team? Dan laat je toeters bedrukken of je laat fluitjes bedrukken! Ook handenklappers bedrukken is populair. Naast de ballonnen de versiering nog meer uitbreiden? Laat mooie vlaggen bedrukken met je logo of laat complete vlaggenlijnen bedrukken!

Ballonnen bestellen

Bedrukte ballonnen bestellen, maar dan eenvoudig en goedkoop? Dan ben je bij Allgifts goed! Hoe het werkt? Selecteer de ballonnen die je wilt in jouw favoriete kleur en geef daarbij het gewenste aantal aan. Daarna vul je bij de bedrukking de juiste druktechniek en -positie in en het gewenste aantal kleuren. Onze professionals hebben de beschikbare druktechnieken al voor je geselecteerd. Dit kan er 1 zijn, dan is de keuze snel gemaakt. Het kan ook zijn dat er meerdere technieken mogelijk zijn. In dat geval kun je je altijd laten adviseren door onze mensen. Is de bedrukking rond? Dan upload je je artwork en bestel je. Dan komt er zo snel mogelijk een digitale drukproef jouw kant op. Zodra je daarop akkoord geeft, gaan we voor je drukken en liggen de gepersonaliseerde ballonnen gauw bij je op de mat!

Bedrukte ballonnen

Waarom zou je voor ballonnen met logo gaan? Ze hebben een enorm positief effect voor je bedrijf! Je kunt er iets leuks op zetten, zoals een leuke tekst. Maar je kunt ze ook gewoon van je logo voorzien. Leuk voor een open dag. Zo weten je bezoekers meteen dat ze aan het juiste adres zijn. Daar komt bij dat ze keer op keer ‘geconfronteerd’ worden met je logo, waardoor je des te beter blijft hangen. Ook op een feestje doen bedrukte ballonnen hun ding. Op een feestje hebben mensen het leuk en bij het zien van jouw logo, krijgen ze positieve associaties bij jouw bedrijf. Zo creëer je meer verbintenis én een voorkeurspositie!

Ballonnen met logo

We hadden het er al even over: ballonnen kun je bedrukken met een boodschap, maar ook met een logo. Het is maar net wat je doel is. Wil je vooral blijven hangen en opvallen? Dan gebruik je in elk geval je logo. Bij de bedrukkingsmogelijkheden staat het aantal kleuren waarin je kunt drukken vermeld. Heb je een hoop kleuren in je logo en wil je die er ook allemaal op hebben? Kijk dan goed bij welke druktechniek full colour of 4 kleuren mogelijk is.

Ballonnen met tekst

Een goede boodschap blijf net zo goed hangen, misschien nog wel beter dan een logo! Een logo zegt simpelweg: “Dit ben ik” en hooguit “Dit doei k”. Een boodschap kan zoveel meer zeggen. Het kan duidelijk maken waar je voor staat, wat jouw visie is. Een goed doordachte boodschap brengt het gesprek op gang. Zo verspreidt je naam zich in no-time! Je krijgt bovendien waardering en ook hierbij wordt jouw bedrijf positief geassocieerd. Je kunt zowel de ballonnen als de tekst in een kleur krijgen die jij wilt!

Ballonnen laten bedrukken

Hoe gaat dat dan precies, ballonnen bedrukken? We zorgen altijd voor kwaliteit, bij elk soort ballon. Wanneer je de ballonnen opblaast, wil je natuurlijk dat de opdruk scherp blijft. Daar zorgen wij natuurlijk voor! Een veel gebruikte druktechniek, ook bij ballonnen, is de tampondruk. Hierbij zijn vaak veel kleuren mogelijk en het blijft goed zitten. Het werkt in principe net als een stempel: Je logo wordt geprint op een siliconen stuk, waarvan de inkt afgeeft. Die drukt de opdruk op de ballonnen. De inkt droogt op en voilà: een haarscherpe opdruk van goede kwaliteit!

8.8

Algemene voorwaarden - Cookieverklaring - Kwaliteitswaarborg, CSR - Disclaimer - Privacy policy
Copyright © 1999-2019 Allgifts

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen 2018