Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken

Inspiratie

Lente Zomer Winter Duurzaamheid
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Ga naar de producten ()
Reset filters

Ballonnen bedrukken

Met toeters en bellen een team aanmoedigen, carnaval vieren of iets anders op een feestelijke manier tot uiting brengen? Dan is ballonnen bedrukken de perfecte manier! Je kunt ze bedrukken met je logo, met een boodschap of met iets leuks in het thema van je feest. Maar naast ballonnen, kunnen we nog allerlei andere leuke fan- en feestartikelen bedrukken! Hier lees je alles over hoe ballonnen bedrukken precies werkt, hoe eenvoudig het is en wat je allemaal nog meer voor leuks kunt voorzien van je logo, om zo perfect op te vallen en er een mooi feest van te maken!

3 producten

Ballonnen bestellen, zo werkt het!

Bedrukte ballonnen bestellen, maar dan eenvoudig en goedkoop? Dan ben je bij Allgifts goed! Hoe het werkt? Selecteer de ballonnen die je wilt in jouw favoriete kleur en geef daarbij het gewenste aantal aan. Daarna vul je bij de bedrukking de juiste druktechniek en -positie in en het gewenste aantal kleuren. We kunnen namelijk sommige ballonnen bedrukken in meerdere kleuren! Wij bedrukken ballonnen en andere fan- en feestartikelen altijd snel en toch heel secuur. Onze professionals hebben de beschikbare druktechnieken al voor je geselecteerd. Dit kan er 1 zijn, dan is de keuze snel gemaakt. Het kan ook zijn dat er meerdere technieken mogelijk zijn. In dat geval kun je je altijd laten adviseren door onze mensen. Is de bedrukking rond? Dan upload je je artwork kun je je ballonnen bestellen. Dan komt er zo snel mogelijk een digitale drukproef jouw kant op. Zodra je daarop akkoord geeft, gaan we voor je drukken en liggen de gepersonaliseerde ballonnen gauw bij je op de mat. Zo simpel kan ballonnen bestellen zijn! Hetzelfde geldt voor andere fanartikelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld snel en eenvoudig toeters bedrukken met je logo, zodat jij duidelijk laat horen (én zien!) dat je er bent! 

Bedrukte ballonnen hebben effect

Waarom zou je voor ballonnen met logo gaan? Ze hebben een enorm positief effect voor je bedrijf! Je kunt er iets leuks op zetten, zoals een leuke tekst. Maar je kunt ze ook gewoon van je logo voorzien. Leuk voor een open dag. Zo weten je bezoekers meteen dat ze aan het juiste adres zijn. Daar komt bij dat ze keer op keer ‘geconfronteerd’ worden met je logo, waardoor je des te beter blijft hangen. Ook op een feestje doen bedrukte ballonnen hun ding. Op een feestje hebben mensen het leuk en bij het zien van jouw logo, krijgen ze positieve associaties bij jouw bedrijf. Zo creëer je meer verbintenis én een voorkeurspositie! Je kunt ook ballonnen bedrukken met een boodschap. Op die manier maak je een bepaald punt duidelijk of breng je het gesprek op gang. Gooi die creativiteit in de strijd! Een pakkende boodschap kan zelfs nog effectiever zijn dan alleen je logo. het blijft écht hangen en wordt bovendien doorverteld. Ballonnen bestellen met een boodschap is dus ook zeker het overwegen waard! Alleen ballonnen bestellen niet voldoende? Vul ze aan een laat vlaggen bedrukken, of laat zelfs hele vlaggenlijnen bedrukken met je logo of boodschap! 

Ballonnen met logo of tekst

We hadden het er al even over: ballonnen kun je bedrukken met een boodschap, maar ook met een logo. Het is maar net wat je doel is. Wil je vooral blijven hangen en opvallen? Dan gebruik je in elk geval je logo. Bij de bedrukkingsmogelijkheden staat het aantal kleuren waarin je kunt drukken vermeld. Heb je een hoop kleuren in je logo en wil je die er ook allemaal op hebben? Kijk dan goed bij welke druktechniek full colour of 4 kleuren mogelijk is. Hoewel dit bij ons vrij eenvoudig werkt, kan het zijn dat je dit liever niet helemaal zelf uitzoekt. Je hebt vast nog wel meer te doen. In dat geval: voel je vrij en neem contact op met onze professionals! Zij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van alle promotionele artikelen. kunnen je adviseren over producten én bedrukkingen. Laat je inspireren, adviseren en laat je ballonnen bedrukken met tekst of logo. Voor je het weet heb je je promotiemateriaal in huis! 

Ballonnen met tekst en meer

Make some noise! Naast ballonnen bestellen, kun je bij ons zoals al eerder gezegd ook andere feestartikelen bestellen. Natuurlijk val je met wat lawaai het meeste op. En dat maakt je met fluitjes, toeters en handenklappers. Laat daarom, naast je ballonnen, ook fluitjes bedrukken. Ook handenklappers bedrukken valt enorm in de smaak. Vooral tijdens belangrijke voetbalwedstrijden of bijvoorbeeld met carnaval. Wist je overigens dat een goede boodschap net zo goed blijft hangen, misschien nog wel beter dan een logo? Een logo zegt simpelweg: “Dit ben ik” en hooguit “Dit doe ik”. Een boodschap kan zoveel meer zeggen. Het kan duidelijk maken waar je voor staat, wat jouw visie is. Een goed doordachte boodschap brengt het gesprek op gang. Zo verspreidt je naam zich in no-time! Je krijgt bovendien waardering en ook hierbij wordt jouw bedrijf positief geassocieerd. Je kunt zowel de ballonnen als de tekst in een kleur krijgen die jij wilt!

Ballonnen laten bedrukken met oog voor kwaliteit

Hoe gaat dat dan precies, ballonnen bedrukken? We zorgen altijd voor kwaliteit, bij elk soort ballon. Wanneer je de ballonnen opblaast, wil je natuurlijk dat de opdruk scherp blijft. Daar zorgen wij natuurlijk voor! Een veel gebruikte druktechniek, ook bij ballonnen bestellen, is de tampondruk. Hierbij zijn vaak veel kleuren mogelijk en het blijft goed zitten. Het werkt in principe net als een stempel: Je logo wordt geprint op een siliconen stuk, waarvan de inkt afgeeft. Die drukt de opdruk op de ballonnen. De inkt droogt op en voilà: een haarscherpe opdruk van goede kwaliteit! 

9
2069 Beoordelingen
9 Op basis van 2069 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999