+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Zonnebrand

(25)

Zonnebrand bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte zonnebrand relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals zonnebrand bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk zonnebrand met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 18 klanten

Zonnebrand

Zonnebrand bedrukken met uw eigen logo. Bedrukte zonnebrand is een zeer bruikbaar promotioneel artikel. Iedereen gebruikt zonnebrandcr??me. Zonnebrand bedrukken kan op verschillende manieren. We maken graag een ontwerp voor u als u er nog niet helemaal uit bent. Op 1 zijde staat altijd de productinformatie. Dit is nodig met een cosmetisch product en geeft de inhoud en gebruik weer. Dit is een eis van de voedsel- en warenautoriteiten.

Zonnebrand bedrukken

Zonnebrand bedrukken kan in 1 kleur tot full colour. Tubes zonnebrandcr??me zijn er in meerdere kleuren. Met de opdruk houden we hier rekening mee. Uw logo moet duidelijk zichtbaar uitkomen.

Zonnebrand bedrukken we op verschillende maten tubetjes in verschillende prijsklassen. Vindt u hier niet de juiste verpakking, vraag ons dan om andere varianten en verpakkingen. Van sachets tot tubes, van flesjes tot potjes. De prijs neemt toe naarmate de verpakking groter wordt maar de exposure, dus de mate waarin de gebruiker meer met uw logo of boodschap in aanraking komt, ook. Het rendement op uw marketinguitgaven neemt toe. Straks vraagt u klant nog om meer tubes.

Meerwaarde van zonnebrand

Met uw eigen bedrukte zonnebrandtube zegt u tegen uw klant dat u het beste met hem voor heeft. Het gebruik van zonnebrandcr??me of olie neemt toe omdat steeds meer mensen zien dat de zon niet alleen maar goed voor je is. Als u uw logo of naam verbindt aan zonnebrand die uw klant beschermt, geeft u een blijvend signaal af dat u uw klant wilt beschermen. U laat in de zomer een positieve indruk bij uw klant achter. Met uw logo op zonnebrand bereikt u een positieve herinnering bij uw klant.

Zonnebrand bestellen

Bestellen gaat eenvoudig. Vul het gewenste aantal in en het aantal kleurenbedrukking bij het door uw gewenste product. Aan de rechterkant ziet u direct de totaalprijs. Er komen geen kosten meer bij en het product wordt bij u geleverd. Het bestellen is in 3 minuten gebeurd. Het logo kunt u direct uploaden of later sturen. U krijgt per omgaande een bevestiging van uw bestelling en de levering kan naar gelang uw keuze al binnen een week geleverd worden. Heeft u eerst nog vragen bel, mail of chat met ons en we helpen u verder.

Zonnebrand bedrukken met uw eigen logo of een ander relatiegeschenk met uw naam levert u meer op dan reclame op radio, tv of advertentie. Bestel uw zonnebrand met logo nu voordelig en snel op Allgifts.nl.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster