Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Mentos

Soms wil je gewoon even een snoepje bij je hebben. Voor de frisse adem, voor de zenuwen of gewoon omdat het lekker is. Lekkere pepermuntjes en kauwgom, daar staat Mentos bekend om! En deze rolletjes of pakjes kun je helemaal personaliseren, voor een memorabele weggever. Merken zoals Mentos staan al goed bekend, en daar kun jij gebruik van maken. Doe inspiratie op voor andere merk relatiegeschenken of ga voor een Mentos kauwgom pakje of rol Mentos. Er is genoeg snoep te bedrukken, net wat jij en je relaties lekker vinden!

Mentos kauwgom pakje met jouw logo!

Laat jij kauwgom bedrukken? Je kunt een Mentos kauwgom pakje nu helemaal in jouw stijl laten personaliseren, hoe gaaf is dat! Maar ook andere bekende merken snoep kun je in je eigen stijl omtoveren. Neem bijvoorbeeld de heerlijke lolly's van Chupa Chups. En ander merk, maar dan wel pepermuntjes? Het merk Smint komt je vast en zeker ook bekend voor. Pepermuntjes worden eenvoudig meegenomen in de tas en laten dus overal je merk zien. Ze komen de hele dag door uitstekend van pas. Net als kauwgom. Heb je net gegeten en ga je een belangrijke meeting in? Even snel een snoepje voor de frisse adem! Wist je dat kauwgom kauwen overigens ook helpt voor de concentratie? Het is goed voor je om ook je kaak in beweging te houden door te kauwen! Daar komt bij dat Mentos kwaliteitssnoep is en gewoon ontzettend lekker! Mentos gum heeft een zachte binnenkant en een hardere buitenkant. En daar is over nagedacht. Dat maakt Mentos mint en gum namelijk zo lekker.

Rol Mentos bedrukken

Ga jij voor kauwgom van dit beroemde merk, of toch voor pepermuntjes? Je kunt namelijk ook papermunt bedrukken bij Allgifts. Van het merk Mentos, maar ook van andere merken. Bij Allgifts bieden we hoe dan ook kwaliteit, merk of geen merk. Toch heeft een merkproduct een andere uitstraling op je relatie. Een merk staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Het laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het selecteren van een relatiegeschenk. Een rol Mentos bedrukken is ontzettend effectief voor bijvoorbeeld events, of om op kantoor uit te delen. Aan je eigen medewerkers of aan bezoekers. Doordat je de rol Mentos helemaal kun personaliseren, blijft jouw merk bij je relatie hangen. Daar komt bij dat er een positieve associatie wordt gekoppeld aan je bedrijf, wanneer de relatie geniet van het heerlijke snoepje.

0
0 Beoordelingen
0 Op basis van 0 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999