+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Schorten

(44)

Schorten bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte schorten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals schorten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk schorten met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 81 klanten

Schorten bedrukken? Allgifts.nl

Zijn uw klanten, relaties en werknemers ook zo dol op koken? Trakteer uw zakenrelaties dan op een mooie en bruikbare schort. Een schort zorgt er niet alleen voor dat kleren schoon blijven tijdens het koken, maar door het dragen van een schort kan iemand ook de lachers op zijn hand krijgen. Hoe? Door te kiezen voor een schort met een opvallend design of lachwekkend ontwerp. Zeker voor bedrijven die actief zijn in de voedselindustrie of horeca is een schort een succesvolle give-away.

Bedrukte schorten

Lijkt het u leuk om de schort niet onbedrukt, maar bedrukt cadeau te doen als relatiegeschenk? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden. U kunt er zelf voor kiezen wat u op de schort bedrukt wilt zien. Denkt u hierbij aan tekst, een bedrijfsslogan, bedrijfsnaam of zelfs een afbeelding. Zeker als u een bedrukte schort cadeau geeft, zal uw klant of werknemer nog vaak positief aan u terugdenken tijdens het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Een schort als relatiegeschenk?

Hoe leuk zou het zijn om een santa schort cadeau te doen als kerstgeschenk? Dat is pas origineel. U hoeft natuurlijk per se een schort weg te geven. Want wat denkt u ervan om uw eigen personeel een schort cadeau te doen als werkkleding? Bedruk de schort met uw bedrijfsnaam en/of logo en u zult zien dat u professioneel overkomt! Naast de gewone halterschorten kunt u bij Allgifts.nl ook een minischort voor een fles wijn, een sloof, een santa schort of een sloof bestellen. Zelf bestellen? Ja, dat kan eenvoudig bij Allgifts.nl.

Eenvoudig zelf bestellen

Wat voor einddoel u ook heeft met de aanschaf van uw schorten, bij Allgifts.nl weet u zeker dat u aan het juiste adres bent. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, weten wij precies hoe we te werk gaan en komen we samen tot een ultiem geschenk. Enthousiast geworden? Bestel dan heel eenvoudig zelf op www.allgifts.nl!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

Nu chatten

Sluit venster