+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Spelletjes

(54)

Spelletjes bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte spelletjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals spelletjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk spelletjes met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 166 klanten

Spelletjes

Wie houdt er nu niet van spelletjes? Gezellig met het hele gezin, collega???s of vrienden een spelletjesavond houden. Bij quality time met een groep hoort een leuk spel. Er zijn zoveel verschillende soorten spellen: bordspellen, dominospellen, mikadospellen, geduldspellen, speelkaarten en nog veel meer. Allgifts.nl biedt ruime keuze in bedrukte en onbedrukte spelletjes. Bij de meeste bedrukte spelletjes kunt u zelf een keuze maken waar u precies het logo of de tekst gedrukt wilt hebben.

Spelletjes bedrukken met logo

Bij allgifts.nl kunt u alle soorten spellen laten bedrukken met uw gewenste logo of tekst. U kunt kiezen uit verschillende drukmethodes. De keuze voor de verschillende drukmethodes verschilt per soort materiaal, wij denken graag met u mee. Het bedrukken van spelletjes met uw eigen logo is de perfecte reclamedrager. U tovert niet alleen een glimlach op het gezicht van uw relaties maar ook een glimlach op uw eigen gezicht als u ziet hoe goed een bedrukt spelletje is voor uw naambekendheid.

Bedrukte spelletjes als promotioneel artikel

Een bedrukt spelletje wordt meegenomen op familiebezoeken, tijdens uitjes, maar ook op vakantie. Een spelletje bedrukken met logo is daardoor een uitstekend idee. Een bedrukt spelletje is een promotioneel artikel voor een brede doelgroep.

Heeft u vragen over bedrukte spelletjes of andere relatiegeschenken, neem dan contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers adviseren u graag over het bedrukken van spelletjes of andere relatiegeschenken.

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster