Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Model
Kwaliteit
Ga naar de producten ()
Reset filters

Fleece jassen bedrukken

Naast fleecekleden, kunnen we ook fleece jassen bedrukken! Wie op zoek is naar een warme reclamedrager die het team er uniform doet uitzien, is hier op de juiste plek! Je team laat je niet in de kou staan, ook niet tijdens events en andere buitenactiviteiten. Laat fleece jassen bedrukken en maak tegelijkertijd effectief reclame!

Fleece jassen met logo

Buitenactiviteiten? Evenementen? Kleed je personeel of relaties warm aan! Onze fleece jassen zijn daar perfect voor. Je personeel in speciaal bedrukte fleece jassen betekent tevens uniformiteit. Het staat ontzettend professioneel wanneer jouw mensen allemaal in dezelfde jas lopen, mét je logo erop. Op de borst of op de rug. Of gewoon beide! 

Bedrukte fleece jassen voor je relaties

Fleece jassen zijn ook geschikt om weg te geven. Bij kleding is het wel belangrijk om de maat te weten van je relaties. Weet je dit niet, dan kun je wellicht beter iets geven dat iedereen past. Mutsen bedrukken is ook ideaal om letterlijk je relatie warm te houden, net als handschoenen bedrukken.

Bedrukte fleece jassen bestellen

Bestellen bij Allgifts is eenvoudig, voordelig en zó gepiept! En dan heb je ook nog eens kwaliteit in huis. Wanneer je al je voorkeuren instelt, zoals je favoriete kleur en maat, je bedrukking en de gewenste leverdatum, ben je al bijna klaar. Dan alleen nog even je artwork uploaden en bestellen! Dan krijg je een digitale drukproef, waarop je jouw akkoord vragen. Hebben we die gekregen, dan gaan we snel voor je aan de slag en dan heb jij je artikelen zo snel mogelijk in huis!

 

0
0 Beoordelingen
0 Op basis van 0 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999