Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Regenjassen bedrukken

Dancing in the rain! Laat regenjassen bedrukken voor uw relaties en u heeft een weggever die het hele jaar door nuttig kan zijn. Want in een land als Nederland kan het altijd met bakken uit de lucht komen. In dat geval zijn u en uw relaties uitstekend voorbereid. Als er iets in onze categorie van jassen handig is voor het Hollandse hondenweer, zijn het de regenjassen wel! Onze regenjassen zijn in subtiele, maar ook vrolijke kleuren verkrijgbaar. Veel exemplaren zijn in 1 gangbare maat te bestellen. Laat regenjassen bedrukken en profiteer van het drassige Hollandse weer!
 

2 producten

Bedrukte regenjassen, profiteer van het hondenweer!

Onze regenjassen laten u en uw relaties dansen in de regen. Als er iemand droog blijft met dit slechte weer, bent u het wel! Onze regenjassen houden u, maar ook uw spullen droog. Vele exemplaren hebben zakken en bovendien, natuurlijk, een capuchon. Dus, lopen of fietsen met hondenweer? Geen probleem! De meeste regenjassen bedrukken we op het materiaal polyester. Dit is een synthetisch materiaal, dat in dit geval water buiten de deur houdt. Dit materiaal heeft tevens als voordeel dat het in allerlei kleuren te produceren is. Regenjassen bedrukken kan vaak op een aanzienlijk oppervlak, waardoor uw logo perfect opvalt. Dat is waarschijnlijk ook het doel van uw relatiegeschenken. Overigens is regenjassen bedrukken iets wat het hele jaar door een goed idee is. Niet alleen bij regen, maar ook bij bijvoorbeeld (natte) sneeuw is een regenjas een must have voor wie gaat lopen of fietsen!

Verras uw relaties met een regenjas met logo

Regenjassen bedrukken zal uw relatie zeker blij maken! Het is een geschenk waar over is nagedacht en het is bovendien ontzettend nuttig. Zeker bij een regenjas met een multifunctionele uitvoering. Zo hebben we een exemplaar dat in- en uit te vouwen is tot een rugzak. Of wat dacht u van een jas die ook binnenstebuiten te dragen is, voor een compleet ander uiterlijk? ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’? Ook voor wie dit denkt kunnen we regenkleding bedrukken. Ook voor bijvoorbeeld sportteams of –instructeurs kunnen we toffe regenkleding bedrukken. Deze regenjassen zijn speciaal afgestemd op de sporter. Laat u regenjassen bedrukken voor sport, dan kunt u er zeker van zijn dat mensen positief aan u terugdenken. Zowel degenen die het dragen, als degenen die het zien. U laat zien dat u voor sportiviteit gaat en/of goed zorgt voor uw medewerkers!

Regenjassen met logo bedrukken

Onze regenkleding bedrukken we vaak op een glad materiaal, omdat heir het water vanaf druipt, in plaats van dat het er doorheen komt. Dit materiaal is meestal polyester of PVC. Onze regenkleding bedrukken we in de meeste gevallen door middel van de (digitale) transferdruk of de zeefdruk. Deze technieken zijn geschikt en veel gebruikt voor het bedrukken van kleding. De zeefdruk is een techniek waarbij in een zeefdrukraam een speciaal doek wordt gespannen, waar het logo op wordt uitgespaard. De zeefdruk geeft een dekkende bedrukking en kan uw regenkleding bedrukken in meerdere kleuren. De transferdruk gaat via transferpapier, waar uw logo op wordt geprint. Door middel van hitte wordt de opdruk van het papier naar het product overgebracht. Een transferdruk is een manier van regenjassen bedrukken, die zorgt voor een stevige opdruk, vaak in full color.

Bedrukte regenjassen bestellen

Hoe gaat dat dan allemaal in zijn werk, regenkleding bedrukken? U geeft op de productpagina eenvoudig uw voorkeuren aan wat betreft aantal, kleur, bedrukking en leverdatum. U uploadt uw te drukken artwork, het liefst in een gevectoriseerd bestand. Geen idee wat dat inhoudt of heeft u dit niet? Dan fixen wij dat voor u! Wij hebben een gratis logoservice die hiervoor kan zorgen. Is dit allemaal afgerond, dan maken we een digitale drukproef voor u klaar. Die krijgt u zo snel mogelijk nadat u bestelt en daarbij vragen we u om uw akkoord. Uw regenjassen bedrukken we alleen met akkoord van u. Op die manier kunnen we uw regenkleding bedrukken op de manier hoe u dat wilt. Daarna sturen we het resultaat zo snel mogelijk naar u toe. En die verzending kunt u volgen! Nadat we uw regenjassen bedrukken, krijgt u een track & tracecode om uw bestelling op de voet te volgen.

Softshelljassen bedrukken

Toch nét iets anders dan regenkleding bedrukken? Misschien is softshelljassen bedrukken een goed idee! Softshell jassen zijn vaak gemaakt van polyester, maar dan net weer anders dan bij regenjassen. Sommige exemplaren zijn extra warm doordat ze van de binnenkant van heerlijk zacht fleece zijn. Dit soort sportieve jassen zijn er in allerlei kleuren. Ze zijn winddicht en ademen toch uitstekend. Ideaal als tussenjas. We hebben softshelljassen voor zowel dames als heren, in meerdere maten. Met en zonder capuchon.

Paraplu’s bedrukken

Een andere geschenk, anders dan regenjassen bedrukken, maar wel voor het typisch Nederlandse weer? Met paraplu’s bedrukken valt u op straat perfect op! Net als bij regenjassen bedrukken profiteert u eenvoudig van het slechte weer! Paraplu’s hebben we in een hele hoop uitvoeringen. Grappige exemplaren van bijvoorbeeld een kikker of een eend, ideaal voor kinderen. Maar we hebben ook opvouwbare parapluutjes en zelfs golf paraplu’s. Is het weer écht onstuimig, dan zijn er stormparaplu’s in allerlei soorten en maten!

Poncho’s bedrukken

Nog een alternatief, een goedkopere, voor regenjassen bedrukken, is poncho’s bedrukken. Deze hebben we in de meest simpele en goedkope versie, in een plastic zakje. Ideaal om uit te  delen op evenementen of festivals. Ze zijn er natuurlijk ook in een iets creatievere versie, zoals in een balletje met sleutelhanger. Deze poncho’s kun je heel compact opvouwen en in het balletje stoppen. Zo kunt u heb altijd eenvoudig meenemen! Van de balletjes hebben we voor de voetbalfans een speciale voetbaluitvoering. Leuk en handig!

Hoodies bedrukken

Dan is er ook nog iets heel anders dan regenkleding bedrukken, maar wel voor het wat koudere weer. Hoodies bedrukken is enorm hip. Ze kunnen dienen als fan merch, maar natuurlijk ook als relatiegeschenk. Of misschien wilt u uw medewerkers wel verrassen met een leuke bedrijfstrui. Hoodies zijn truien met capuchon. Hier vallen ook vesten onder. Ze zijn er voor dames, heren en ook voor kinderen. In alle kleuren van de regenboog en heerlijk warm, natuurlijk!

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999