+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

All-in prijzen

> 60.000 artikelen

Zonder account bestellen

Online orderstatus

20 jaar marktervaring

Originele relatiegeschenken

(5)

Originele relatiegeschenken bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte originele relatiegeschenken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals originele relatiegeschenken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk originele relatiegeschenken met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 24 klanten

Originele relatiegeschenken

Originele relatiegeschenken in het assortiment van Allgifts. Wij hebben ontzettend veel originele relatiegeschenken, onder te verdelen in verschillende soorten promotie artikelen. Denk aan leuke relatiegeschenken, grappige relatiegeschenken, design relatiegeschenken, opvouwbare relatiegeschenken, etc. Wij leveren zowel onbedrukte als bedrukte originele relatiegeschenken. U kunt een origineel relatiegeschenk bedrukken met logo of een ander ontwerp. Indien u een origineel relatiegeschenk ziet, maar de kleur is niet passend??? geef het ons aan! Wij kijken of wij hetzelfde relatiegeschenk in een andere kleur kunnen leveren. Of wij geven u een goed alternatief voor het originele relatiegeschenk in de kleur die u wenst. Als u eens echt een onderscheidende promotie actie in wilt zetten gebruik dan originele relatiegeschenken, premiums of promotie artikelen van Allgifts.

Originele relatiegeschenken

Een ander origineel relatiegeschenk in deze categorie is een doorzichtig regenpak. Te vinden onder de naam: Rain coat set transparant. Een origineel relatiegeschenk om een doorzichtig regenpak geheel in uw huisstijl te laten bedrukken!Voor de oudere doelgroep kun in deze categorie de Nordic Walking sticks vinden. Voorzie ze van bedrukking met uw logo.Er is in deze categorie van alles te vinden en alles kan bedrukt worden. Er staan relatiegeschenken op van wijngeschenksets tot jongleerballen. Van pokersets tot design kookwekkers. Van gatendoekjes tot deurstoppers. Van klapstoeltjes tot onderzetters in de vorm van sterren! Vindt u het moeilijk om een keuze te maken. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Stem op ons!

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster