+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Horloges

(29)

..

Horloges bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte horloges relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals horloges bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk horloges met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 117 klanten

Horloges bedrukken met logo

Seconden, minuten, uren: niets is zo belangrijk als de tijd. We volgen hem op de voet, want anders klopt onze planning niet meer. In Nederland zijn we graag een beetje op tijd, en daarom is een horloge met logo een relatiegeschenk dat door de ontvanger vaak erg wordt gewaardeerd. Het horloge is naast een praktisch cadeau ook een heus fashionitem. Uw outfit heeft net dat beetje extra door een bijpassende accessoire zoals een horloge. Laat u een horloge bedrukken met logo, dan worden uw relaties ook nog aan uw bedrijf herinnerd. Een horloge met logo is namelijk een echte eye catcher!

Bedrukte horloges van Allgifts

Hoe vaak kijkt u per dag naar de tijd? Grote kans dat uw relaties er ook geregeld op letten! En dat is een erg goede reden om uw relaties een horloge met logo te geven. Op elk tijdstip van de dag zullen uw zakenrelaties en werknemers aan uw bedrijf denken. Het is bovendien een goede stimulans voor werknemers om niet te laat te komen op hun afspraken. In de webwinkel van Allgifts laat u in een handomdraai een horloge bedrukken met uw logo. Wilt u graag dat wij met u meedenken over een leuk bedrukte horloge? Wij denken graag met u mee over een creatief ontwerp!

Stijlvol en tijdloos geschenk

Wilt u bij Allgifts een horloge bedrukken met uw bedrijfslogo? Dat is een goed idee. Wij hechten bij Allgifts veel waarde aan persoonlijke service. We besteden niet alleen veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten, we staat u ook altijd bij met vragen of ideeën. We zorgen ervoor dat uw logo goed uit de verf komt op de horloges. Bent u benieuwd hoe bedrukte horloges eruit komen te zien? We sturen u altijd een digitale proefdruk van het eindresultaat. Bent u op zoek naar andere geschenken die met de tijd te maken hebben? Neem dan eens een kijkje bij onze (wand)klokken. Of weet u het al helemaal zeker en wilt u een horloge bedrukken met logo? Laat dan vandaag nog uw horlgoes bedrukken en verras uw relaties met een stijlvol en tijdloos geschenk!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster