Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Nekkussens bedrukken: comfortabele promotie met jouw merk 

Tijdens een lange vlieg- bus- of treinreis kan het heerlijk zijn om eens lekker weg te dommelen. Helaas gaat dit vaak gepaard met een stijve nek of pijnlijke rug. Met de bedrukte reiskussens van Allgifts zijn deze pijntjes tijdens het reizen verleden tijd! Doordat veel van onze reiskussens opblaasbaar zijn, zijn ze ook nog eens heel handig mee te nemen in jouw handbagage. In de wereld van promotionele artikelen zijn bedrukte nekkussens een comfortabele en praktische manier om jouw merk te promoten. Bij Allgifts kun je reiskussens bedrukken met jouw logo of tekst, waardoor je niet alleen comfort biedt tijdens lange reizen, maar ook jouw merk op een unieke manier promoot. Onze nekkussens met opdruk zijn perfect voor reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen en als relatiegeschenken.  

Met meer dan 20 jaar ervaring in promotionele artikelen en relatiegeschenken staat Allgifts garant voor snelle levering, gratis verzending en de mogelijkheid voor een gratis sample en drukproef. Onze hoge klanttevredenheid toont onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice.  

Bedrukte nekkussens: jouw merk op elke bestemming 

Nekkussens met logo zijn een ideale keuze voor reizigers. Beschikbaar in verschillende soorten en materialen, zoals schuim- en een opblaasbaar nekkussen. Een reiskussen bedrukken kan op verschillende manieren en zorgt ervoor dat jouw merk de wereld over reist.  

Een gepersonaliseerd nekkussen zorgt niet alleen voor een optimale ondersteuning tijdens het reizen, maar is ook een effectieve manier om jouw merk zichtbaar te maken. Ze zijn ideaal voor klanten die vaak reizen, als giveaway bij evenementen of als onderdeel van een welkomstpakket in hotels. Met een simpele klik kun je een offerte aanvragen of een product toevoegen aan je winkelmandje.  

Ontdek gerelateerde categorieën: meer dan alleen nekkussens 

Kofferlabels 

Naast nekkussens biedt Allgifts ook kofferlabels met logo aan. Deze zijn perfect voor het identificeren van bagage en kunnen bedrukt worden met jouw merk voor extra herkenbaarheid. 

Wereldstekkers 

Onze bedrukte wereldstekkers zijn een must-have voor internationale reizigers. Ze bieden gemak en zorgen ervoor dat jouw merk altijd bij de hand is, waar ter wereld je ook bent. 

Overige reisaccessoires 

Voor een compleet assortiment aan reisaccessoires, bekijk onze collectie reisaccessoires met logo. Deze zijn ideaal voor elke reis en kunnen bedrukt worden met jouw merk. 

Bij Allgifts begrijpen we het belang van comfortabele en praktische promotionele artikelen en relatiegeschenken. Een comfortabel nekkussen, samen met ons assortiment aan kofferlabels en wereldstekkers, biedt een unieke en effectieve manier om jouw merk te promoten. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en laat jouw merk de wereld rondreizen met Allgifts!   

9
2055 Beoordelingen
9 Op basis van 2055 beoordelingen
Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999