+31 (0)38 - 760 1900

Stuur ons een email

Kaarsen

(29)

..

Kaarsen bedrukken? Allgifts.nl levert onbedrukte en bedrukte kaarsen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kaarsen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kaarsen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 75 klanten

Geur & Kaarsen bedrukken met logo

Wanneer de dagen weer korter worden, is het tijd om het binnenshuis weer gezellig te maken. Allgifts.nl heeft hiervoor verschillende soorten kaarsen en houders in haar assortiment. Een kaars is het ideale relatiegeschenk als u klanten wilt laten zien dat uw bedrijf warmte uitstraalt. Relatiegeschenken voor in huis doen het altijd erg goed. Kaarsen en geurkaarsen staan voor sfeer en gezelligheid en dat kan iedereen wel gebruiken in zijn of haar huis. Bovendien laat u bij Allgifts eenvoudig uw kaarsen bedrukken met uw logo of slogan, voor een nog persoonlijkere touch.

Bedrukte kaarsen van Allgifts

Wilt u geurkaarsen of gewone kaarsen bedrukken met uw afbeelding of tekst? Dat is mogelijk bij Allgifts, de specialist in relatiegeschenken. In de categorie Geur & Kaarsen vindt u verschillende sfeervolle geschenken. Er zit vast wel iets leuks voor u bij! Wat dacht u van een citronellakaars in een emmertje? Of een leuke relaxset met wierrook en yoga-beeldje? Misschien bent u wel op zoek naar een brandveilige en energiezuinige kaars. Dan is de vanille LED-kaars wellicht iets voor u! Deze kaars gaat erg lang mee, want hij brandt nooit op. Laat u deze kaars bedrukken met uw logo, dan kunnen uw klanten en relaties daar extra lang van genieten.

Kaarsen kopen

Bent u op zoek naar geurkaarsen, waxinelichtjes of andere heerlijk geurende geschenken? Dan bent u bij Allgifts aan het juiste adres. In onze online webwinkel laat u bovendien gemakkelijk en snel kaarsen bedrukken met uw logo. Ook leuk: laat kaarsen bedrukken met uw logo en stop ze in het kerstpakket van uw werknemers! Dit sfeervolle geschenk zal goed van pas komen tijdens de donkere winterdagen. Natuurlijk kunt u de relatiegeschenken ook onbedrukt bestellen. Bent u op zoek naar een product, maar kunt u het niet vinden in ons assortiment? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan helpen we u graag verder!

Meer informatie

Chat support

Kan ik u helpen?

offline

Sluit venster