Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen >>

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Uit een onderzoek dat uitgevoerd is in opdracht van PromZ naar webshops van promotionele artikelen blijkt dat Allgifts.nl in de top 3 van Nederland staat. 15 webshops werden door Wim van der Mark, specialist in online marketing beoordeeld op vijf verschillende criteria.

Vooral de interne zoekfunctie, vormgeving & uitstraling, het koopproces en vertrouwen dat onze webshop uitstraalt worden goed beoordeeld. De vindbaarheid in Google op specifieke promotionele artikelen scoort een voldoende, al ligt daar nog ruimte voor verbetering.

Natuurlijk zijn wij hier erg trots op. Dat allgifts.nl heel goed scoort in een onafhankelijk onderzoek is geweldig maar we blijven continue bezig met het verbeteren van onze site en dienstverlening. Waar we het allemaal voor doen bent u als gebruiker en klant. We zijn dan ook pas écht blij als u ons als allerbeste weet te waarderen. Dus heeft u suggesties en/of opmerking dan horen wij dat graag!

Terug naar homepage

Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen award