Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen >>

Relatiegeschenken

Kerstgeschenken
Gratis verzending
Gratis drukproef
Gratis sample
+10.000 relatiegeschenken
Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Bedrukte relatiegeschenken

Allgifts.nl is leverancier van onbedrukte en bedrukte geschenken. Voor het bedrukken van relatiegeschenken geldt een meerprijs die u eenvoudig zelf kan berekenen in onze webshop. Dat je zelf de extra kosten voor een opdruk kunt berekenen is één van de kwaliteiten waarmee Allgifts.nl zich onderscheid ten opzichte van andere relatiegeschenken leveranciers.

Bedrukte relatiegeschenken vervaardigen gebeurt met verschillende druktechnieken, afhankelijk van het soort artikel. U kunt vaak zelf bepalen wat voor een opdruk u op het geschenk wil hebben. Bijvoorbeeld een logo, een slogan of een andere reclame uiting. De artikelen zelf kunnen soms ook in de huisstijl kleuren van uw bedrijf geleverd worden. Een onbedrukt relatiegeschenk kan doorgaans wel sneller geleverd worden dan bedrukte relatiegeschenken.

Ook deze informatie kunt u eenvoudig bij ieder artikel op onze website makkelijk online vinden. Klik hier voor de bedrukkingsmogelijkheden van onze premiums en gifts.

Terug naar onze Homepage

Deel |
Promotional Product Industry Kwaliteitswaarborg, CSR gecertificeerd Platform Promotional Products Best Online Performance Award FD Gazellen award