Relatiegeschenken

Tips van Allgifts

Sale Tassen Populaire relatiegeschenken Duurzame relatiegeschenken
Gratis verzending Beste prijsgarantie Gratis sample & drukproef 10.000+ relatiegeschenken Meer dan 20 jaar ervaring
Allgifts

Wij hebben goed nieuws!

Wegens succes en alle leuke reacties gaan we ook deze maand door met de BBQ Actie! Want wat is er nu leuker dan met collega's, familie of vrienden lekker te barbecueën? Nou, een barbecue waarbij al het eten, de barbecue, het servies en bestek aan huis wordt geleverd en na afloop weer wordt opgehaald! Dat betekent dat u niets hoeft te regelen: zelfs de afwas wordt voor u gedaan.

In de maand juni geeft Allgifts.nl een geheel verzorgde barbecue cadeau.
Bij uw bestelling boven de € 1.950,- ex. BTW ontvangt u een cadeaubon voor een barbecue van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service t.w.v. € 57,50. Hiermee kunt u gezellig met 5 personen barbecueën.

Actievoorwaarden

 

Artikel 1 Hoe en wanneer kunt u meedoen?

 • Deze actie loopt vanaf 4 juni t/m 30 juni 2013.
 • Deze actie geldt voor zowel bedrukte als onbedrukte orders.

Artikel 2 Gegevens

 • Om mee te doen aan de actie dient minimaal besteld te worden voor € 1950,00 (excl. BTW).
 • U garandeert dat alle door u verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Artikel 3 Privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden

Op deze actie en elk ander gebruik van de website zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Artikel 4 Contact

Als u vragen of opmerkingen hebt over de actie of over de website, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag en/of opmerking.

 • Allgifts.nl
 • Den Hulst 180
 • 7711GV NIEUWLEUSEN
 • tel.nr. 0529-428024

Artikel 5 Geschillen / toepasselijk recht

 • Op alle overeenkomsten waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht van toepassing.
 • Met inachtneming van het bepaalde in artikel 100 van het wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering zullen alle geschillen worden beslecht door de bevoegde Rechter binnen het arrondissement van de vestigingsplaats van de leverancier.
 • Voor zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen vervallen alle rechtsvorderingen waartoe deze algemene voorwaarden cliënt aanleiding geven door het verloop van een jaar sedert leveringsdatum.

Artikel 6 Persoonsgegevens en gegevensverwerking

Allgifts.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden t.b.v. commerciële doeleinden. De bestelgegevens gebruiken wij om uw bestelling te verwerken en uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Uw gegevens worden verwerkt en bewaard in het bestand bestemd om u te bedienen. De houder van dit bestand is enkel en alleen Allgifts.nl. Deze informatie wordt eveneens gebruikt om u eventueel te contacteren waaronder via de Allgifts.nl nieuwsbrief.

Terug naar de homepage.

Betrouwbaar zaken doen
sinds 1999